2777
2789
الهی اینجوری خیلی هست تو این کرونا بارداری بدترین کار ممکنه یه بجه حالا دیرتر بیاد چی میشه ولی ا ...

خب آخه از اون طرف دکتر‌من‌میگه سنت بره بالاتر هم‌خطرناکه....از طرفی من دلم یه دونه‌بچه‌میخواد حداقل....بعدم تا کی صبر کنیم؟ میگن‌موج ششم و هفتم و ....میاد....من‌توی یه‌مقاله ای‌خوندم‌که‌کرونا‌تا ۱۰ سال دیگه توی‌ ایران‌هست. ۱۰ سال دیگه‌من ‌اصلا یائسه شدم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی اینجوری خیلی هست تو این کرونا بارداری بدترین کار ممکنه یه بجه حالا دیرتر بیاد چی میشه ولی ا ...

دقیقا بدترین ظلمه در حق یه بچه بعضیا خودخواهن فقط به فکر خواسته ی خودشونن حالا یه بچه 1 سال دیرتر به دنبا بیاد هم به نفع خانواده شه هم خودش  

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
دقیقا بدترین ظلمه در حق یه بچه بعضیا خودخواهن فقط به فکر خواسته ی خودشونن حالا یه بچه 1 سال دیرتر به ...

یعنی‌شما فکر میکنی ‌تا ۱ سال دیگه‌کرونا از ایران‌ میره؟

واقعا اگه‌تا یکسال دیگه‌میرفت ‌قطعا صبر میکردیم....ولی‌میگن‌کرونا به این ‌زودیها‌ نمیره.‌

خب آخه از اون طرف دکتر‌من‌میگه سنت بره بالاتر هم‌خطرناکه....از طرفی من دلم یه دونه‌بچه‌میخواد حداقل. ...

عزیزم

خودت میدونی 

ولی خواستی اقدام کنی حتما واکسن رو بزن و آزمایشات لازم رو بده و دندوناتو کامل درست کن

از خونه هم بیرون نرو تو دوران بارداری

دکتری رو پیدا کن که مطبش الکی معطل نکنه و شلوغ نباشه و سر زایمان بیاد و ترجیحا سزارین هم انجام بده که اگر خواستی سزارین کنی بتونی

یعنی‌شما فکر میکنی ‌تا ۱ سال دیگه‌کرونا از ایران‌ میره؟ واقعا اگه‌تا یکسال دیگه‌میرفت ‌قطعا صبر میک ...

بله عزیزم قطعا که تا 1سال دیگه نمیره منظورم اینه که الان تو وضعیت الان باردارشدن و فارغ شدن خیلی سخته استرس خاص خودشو داره 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
عزیزم خودت میدونی  ولی خواستی اقدام کنی حتما واکسن رو بزن و آزمایشات لازم رو بده و دندوناتو ک ...

دندونپزشکی‌رفتم...آزمایشاتم‌کامل دادم

فقط نمیتونم از خونه بیرون‌نرم. چون‌من فرهنگی هستم. اصلا به‌خاطر شغلم دارن واکسن بهمون‌میزنن و گرنه واسه سن ما که‌حالا حالا ها نوبت نمیشه. باید بریم‌مدرسه از مهر

من‌۳۵‌ هستم‌ عزیزم

خب حالا ۳۵ که چیزی نیست.یائسگی فکر کنم حدود ۵۰ باشع

شما آزمایش ذخیره تخمدان بده از رو اون میفهمی چقدر زمان برات مونده تا بتونی بچه دار شی.حداقلش اینه که مطمئن میشی. اگر مجبور بودی زودتر میگی مطمئن بودم مجبورم.اگر هم دیدی زمان داری که چه بهتر 

عزیزم خودت میدونی  ولی خواستی اقدام کنی حتما واکسن رو بزن و آزمایشات لازم رو بده و دندوناتو ک ...

تازه من‌شهرستان‌هم هستم. سزارین اختیاری ممنوع شده برای بچه اول. برای زایمان احتمالا باید برم‌تهران. 

چه شانسی دارم‌‌من!

قبلنا‌مثل‌آب خوردن سزارین‌میکردن

😔😔😔

منم ۲۸سالمه و فرهنگی هستم. الان کرونا دارم‌. میگن بعد یکماه باید واکسن بزنی. قصد اقدامم دارم. نمیدونمم چیکار کنم

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن