2777
2789

اینکه باتوجه به اینکه شغل تمیزی هست و از طرفی اگه بزنم دانشگاه روزانه قبول میشم ولی از طرف دیگه احتمال دیگه اینکه بتونم پیرا ها پردیس یا آزاد بخونم هم هست، شما باشین چیکار می کنین؟ فرق زیادی هست بین بچه‌های دانشگاه آزاد و روزانه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک کلی درباره رشته ها خوندم...در حال حاضر پرستاری از همه جنبه ها بهتر از بقیشه بازار کارشو اینا خو ...

ببخشید میتونم بپرسم ملاک ها تون برا انتخاب پرستاری چی بود؟ چون شنیدم که به شدت توان بدنی بالایی میخواد و نسبتا شغل سختی هست 

ببخشید میتونم بپرسم ملاک ها تون برا انتخاب پرستاری چی بود؟ چون شنیدم که به شدت توان بدنی بالایی میخو ...

من خودم علاقه برام مهم ترین ملاکه..فرهنگیانم میتونم برم یا رشته های هوشبریو اینا ولی علاقه برام مهم تره ضمن اینکه بین پیراها بازار کار پرستاری نسبت ب بقیه بهتره مثلا هر بیمارستان ب ازای ۱۰پرستار فقط یک یا دو تا هوشبر یا اتاق عمل میخواد..درباره سختیشم اره شنیدم ولی خب با علم ب هنه اینا بازم انتخابش میکنم