2777
2789

سلام کسی رو میشناسید واقعا عشقش اونقدری باشه که از خودگذشتگی کنه 

مثلاً همه چیو اینجوری ببینه چون عشقم دوست دارم پس منم دوست دارم چون عشقم فلانی رو خیلی دوست داره پس منم فلانی رو دوست دارم حتی اگه بدش بیاد مثلاً عشقش مادرشو خیلی دوست داشته باشه اونم بگه چون عشقم مادرشو خیلی دوست داره پس منم ....

یا اینکه طرف از یه کارایی یا از یه سری مساعل که براش مهم بگذره بخاطر سلیقه عشقش یا از به چیزی متنفر باشه ولی بخاطر اون با گذشت کنه و نادیده بگیره بخاطر عشقش🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این عشق نیست یه وابستگی بیمارگونه هست

ولی بنظرم اگه اینجوری به زندگی نگاه کنیم البته دوطرفه خیلی مشکلات حل میشه علایق طرف مقابل دوست داشته باشیم و ما هم کم کم علاقه پیدا میکنیم نه اینکه باهاش بجنگیم تا بذاره کنار 

از بس این فیلمای جم تی وی رو دیدیم توهم زدیم

دقیقا یه مرد یا بلعکس یه زن میتونه عاشق طرف مقابلش باشه ولی نه در این حد و به نظرم اون آتیش اول فقط تا سال اول دووم میاره و بعد هر دو طرف منطقی تر و عاقل تر میشن اینا برای تو فیلماست 

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
ولی بنظرم اگه اینجوری به زندگی نگاه کنیم البته دوطرفه خیلی مشکلات حل میشه علایق طرف مقابل دوست داشته ...

عزیزم مشکل حل نمیشه اینطوری فقط صورت مسئله پاک میشه. چرا فکر می کنی بجز این یعنی جنگ؟!! 

پس چرا میگن عشق واقعی اینجوریه؟؟؟ مگه خیلیا تو نی نی سایت ادعای عاشقی ندارن واقعا اینجوری نیستن

اوایلش همه خوبن لیلی مجنون هستن 

حتی پسر لاشی 

همیشه اولش خوبه همیشه آخرش گنده 😑😂😂

البته من خیری ندیدم از عشق .

ولی عشق هم عادی میشه بعد ی مدت .

وابستگیع اینا ‌ . بعد هم ادعا داشتن مهم نیس عشق ب حرف زدن نیست . زیاد درگیر نکن خودتو کسی ک عاشقت باشه خودشو ثابت می‌کنه