2777
2789
عنوان

مامانم چند روز بود قلبش درد میکرد

433 بازدید | 17 پست

تااینکه امروز رف اکوی قلب و سالم بود،ولی گفتن ازمایشش خطا داره

صبح باید دکتر بببینه

خیلی نگرانم

کسی اطلاعی داره یعنی چی

🌹

اکثر مواقع قلب درد سر از معده در میاره اخه به هم‌چسبیدن

اره عزیزم

دقیقا همیشه همین بود

میگف قلبم بعد از کلی بررسی متوجه میشدیم معدشه

ولی اینکه گفتن ازمایشش خطا داره یعنی چی؟چیز بدیه؟

🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من بابام اکو و تست ورزش گرفتن دکترش گفت حالت خیلی بده چند تا رگت گرفته باید فوری عمل کنی تا نمیری فلان 

رفتیم پیش ی دکتر دیگ انژیو کرد سالم سالم بود مشخص شد به خاطر استرسه 🤦🏽‍♀️

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

عزیزم اکو تعیین کننده ست. اگه گفتن اکو خوبه یعنی خدا رو شکر خوبه اوضاع. 

فکر کنم منظورشون از خطا، خطاییه که توی همه‌ی آزمایشات هست. یه درصدی خطا هست دیگه. 

نگران نباش

ان‌شاالله سلامت باشن مادر عزیزت ♥️

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

اره من بابام اکو و تست ورزش گرفتن دکترش گفت حالت خیلی بده چند تا رگت گرفته باید فوری عمل کنی تا نمیر ...

اینم ی ماهه داره گریه میکنه،اخه داییم جوون ب خاطر کرونا فوت کرد،از اون موقع قلبش درد گرف

🌹

یعنی این خطایی که گفتن ربطی به قلب مادر شما نداره.

مربوط به دستگاهه مثلا یا ... 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

اینم ی ماهه داره گریه میکنه،اخه داییم جوون ب خاطر کرونا فوت کرد،از اون موقع قلبش درد گرف

منم بابام بعد فوت عمم اونطوری شد  اوایل همش میگفت قلبم درد میکنه میزنه به شونم اینا ولی تهش فهمیدیم به خاطر ناراحتی و استرس بوده

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا