دخترم ۳ روزه به دنیا اومده. خیلی سخت از خواب بیدار میشد کلا. امروز از صب کلا ۳ بار پاشده شیر منم به زور میخوره وسطاش میخوابه همهش. هرکاری میکنم پاشه. تنها چیزی که امروز بیدارش کرد شستنش بود:(
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته نوزادها زیاد میخوابن ولی سه بار پا شدن از خواب در یک روز بنظرم کمه.
پسر من روزهای سوم تا پنجم تولدش با اینکه اکثرا بیدار بود ولی یهو خیلی بیحال میشد و دست و پاش بی حرکت میشد تا اینکه روز ششم واقعا از حال رفت که اگه به امید اینکه خوابیده، میموندیم معلوم نبود چی بشه.
رسوندیمش بیمارستان و سه روز بستریش کردن و گفتن قند خون این بچه پایینه و نباید بذارین به این روز بیفته.
مامانای گل دارم میگم پاهاشو میشورم بیدار میشه یعنی راههای قبلی مثل زدن کف پا و نوازش گوش جواب نداده:( دیشب از ۱۲ تا ۴و نیم داشت شیر میخورد! در حدی که سینهمواز دهنش درمیاوردم بلند گریه میکرد. تا امروز صب:(