2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از نگرانی کمک:(

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 23 پست

نوزاد سه روزه خو همش خوابه خودت باید بیدارش کنی 2ساعت2ساعت شیرش بدی قندش نیوفتهـ

..بینیشو یکم بمال بیدار میشه

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر وقت شیرش با اب ولرم جوری ک نترسه اروم اب بزنش ک از خاب بیدار شه

شیر نخوره زردیش میره بالا

طبیعیه.خوابیدنش .نگران نباش

خودش گشنه بشه بیدار میشه.منتهی الان ک وقت نشون دادنه زردیشه.بیدارش کنی شیر بخوره بهتره

♥️💞

داداش منم همششش خواب بود

اونقدری که فکر کردیم خدایی نکرده کری لالی چیزیه بردیمش دکتر از اون چکشا هس😂😂 زد به پاش یهو جیغ زد گفت بچتون کاملا سالمه چرا میخواین عیب بذارین بده ساکته؟

خلاصه هنوز که هنوزه تنبله😐😂

به ابلفض حلال نیست تنهایی تاپیک عکس و جنجالی و ترسناک میبینین...تگ کنین خمس بدین حلال بشه🙁

فرداساعت یا یک ونیم ساعتی که بهش شیر میدی آروم پشت گوشش رو نوازش کن بیدار میشه شیر میخوره عین خوردن باز خوابید همون کارو بکن .طبیعی هست نگران نباش خوب خیلی خیلی کوچولو هست.

درسته نوزادها زیاد میخوابن ولی سه بار پا شدن از خواب در یک روز بنظرم کمه.

پسر من روزهای سوم تا پنجم تولدش با اینکه اکثرا بیدار بود ولی یهو خیلی بیحال میشد و دست و پاش بی حرکت میشد تا اینکه روز ششم واقعا از حال رفت که اگه به امید اینکه خوابیده، میموندیم معلوم نبود چی بشه.

رسوندیمش بیمارستان و سه روز بستریش کردن و گفتن قند خون این بچه پایینه و نباید بذارین به این روز بیفته.

مامانای گل دارم میگم پاهاشو میشورم بیدار میشه یعنی راههای قبلی مثل زدن کف پا و نوازش گوش جواب نداده:( دیشب از ۱۲ تا ۴و نیم داشت شیر میخورد! در حدی که سینه‌مواز دهنش درمیاوردم بلند گریه میکرد. تا امروز صب:(