2777
2789
عنوان

با پدرم و شوهرم چیکار کنم؟

436 بازدید | 34 پست

دوستان نظر بدین لطفا. مادرشوهر من چند ماه پیش با ما دعوا کرد و بی احترامی کرد ولی بعدش خیلی پشیمون شد و به نشانه عذرخواهی اومد خونمون عید غدیر و خیلی با روی خوش قضیه رو فیصله داد. الان فردا تولد بچه خواهرشوهرمه و قراره خواهرشوهرم فردا بهم زنگ بزنه دعوتم کنه. تولدشم تو باغه که فاصلش تا شهرمون خیلی زیاده و مجبورم شب بمونم. واسه پس فردا هم خواهر شوهرم گفته ناهار بمونیم.بابام پاشو کرده تو یه کفش که علاوه بر اینکه نباید شبا خونه اقوام شوهرت بمونی ،حق نداری فردا شب  خونه خواهر شوهرتم بمونی. منو رو به روی همسرم قرار داده و به شدت اعصابم بهم ریخته. چیکار کنم همسرم ناراحت نشه؟ اخه خیلی مرد مظلومیه و تو خودش میریزه ولی میدونم به دل میگیره. بابام قضیه دعوای مادرشوهرمو زیر سر خواهزشوهرم میبینه که البته راستم هست. اونا هم خب پشیمون شدن از کارشون... چیکارکنم به نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب مامانت یا بزرگتری بگو باباتو راضی کنن چپ نیفت

ول نمیکنه بخدا یه دعوایی راه انداخته تو خونمون.میگه من اصلا غلط بگم ولی حرفمو نباید زمین بندازی! حق نداری فردا بری

خب اجازت فعلا دست باباته یه پیام بده به خواهر شوهرت عذر خواهی کن بگو بابا آدم سنتی هست و اجازه نمیده

بابام ادم سنتی نیست ادم بد کینه ایهول نمیکنه . خودش و فامیلاش همه همینن . خب قبل این دعوا اصن کاری نداشت به رفتن و اومدنم الان پیله کرده. از خجالت میکشم اخه ابروی خانوادمو پیش خواهرشوهرم ببرم بگم سنتیه. 

فین فین کن سرفه ریز بگو سرما خوردم برا شما میترسم بیام😑 به کرونا اعتقادی ندارن😑

اخه فقط منو شوهرمیم با مادرشوهر پدرشوهرم. کس خاصی نیست‌ همین تعدادم خیلی رعایت میکنیم...

ربطی نداره عزیز ، وقتی مشکوک به کرونا باشی برا یک نفرم خطرناکی دیگه🙄🙄🙄

ره اینم هست... ولی به همسرم نمیشه دروغ بگم.... مگه اون الکی بهشون بگه خانومم مشکوک به کروناست. بیچاره انقد ز سر شبی غصه خورد...‌بابام خیلی بد میکنه باهاش... دعا کن زودتر بریم سر خونمون از دست این مسخره بازیاش راحت شم

ره اینم هست... ولی به همسرم نمیشه دروغ بگم.... مگه اون الکی بهشون بگه خانومم مشکوک به کروناست. بیچار ...

کاش تو دنیا یه مرد هم مثل شما بگه مامانم خیلی بد میکنه با زنم کاش آدم خوبی بشه

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله