2777
2789

بچه ها من دوساله ازدواج کردم و شوهرم بده . ولی من دوسش دارم خیلی .یعنی قیافش خیلی برام برام جدابه خلاصه دوسش دارم .اما عیباش هم درست نمیشه و خیلی بده .مشاورم نمیادو میگه من همینم . اگه باهاش بمونم هم دیگه باید فوری بچه دار بشم چون تا الان هم بزور صبر کردن  . عیباش هم ایناس بچه ننه بودن شدید .خرج یه عالمه ادمو ای میده البته وضعش خوبه ولی برا من ازار دهندس خیلی . عصبی بودن شدید .دعوا درست کن شدید .دعوایی.اهل تحقیر و نوهین . غدبودن شدید . خودشیفتگی .کم توجهی و زورگو . کنترل گر .وسواسی . عقده ای و گینه ای ‌.طلاق طلاق کردن موقع دعوا . اهل تفریح نبودن و... خلاصه با توجه به علاقه زیادم نمیدونم چیکار کنم .مشاورم گفت اگه مشاور هم بیاد چون خودشیفتس و خودش نمیخواد احتمال تغییرش کمه . حالا من چیکار کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگهدباهاش بمونی یعنی اینکه به هر قیمتی که شده میخوای شوهر داشته باشی  یکم برای خودت ارزش قایل ...

خیلی قیافشو دوست دارم بوی بدنش و هیکلشم دوست دارم خیلی بهش حسم زیاده 

اگه انقدر پولداره انقدر به خودت برس که چشمش جایی دیکه رو نبینه باشگاه برو برا خودت خرید کن برا اون بی دلیل خرید کن  کلا خیلی پر انرژی باش

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
خودش دعوا سر یه چیزمسخره درست میکنه خودشم نقصره .قهر میکنه میره خونه ننه خیر ندیدش 

تایپیک اولت گفتی طلاق گرفتی و ۲۵ میلیارد دارایی داشت باز باهاش ازدواج کردی

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔