2777
2789
عنوان

کیا حیوون خونگی دارن؟؟؟ 😍💕

95 بازدید | 25 پست

بگید حیوون خونگیتون چیه و یکم از دلبریاش بگید

اگه چیزیش رو مختونه هم بگید😂

🧿لطفا برای خوشبختی و حاجت‌رواییم دعا کنید یا صلوات یا انرژی بفرستید منم به یاد کسایی که یادمن هستم💕🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گربه خیلی دوس دارم نگه دارم ولی ترسوعم نمیتونم😔

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

خرگوش دارم. دلبریاش اینه که خیلی لوسه و همش ناز میخواد😂 صبح ها اگه در باز باشه میاد میپره رو تخت کنارت انقد لیس میزنه که بیدار شی. خیلی خیلی شیطونه و شکمو. کارای رومخش اینه که همچیووووو میجوعه از کتاب و دفتر بگیر تا سیم و دمپایی

سومین کاربری..😁😆
خرگوش دارم 😑😶 همین الان ۱ ساعته دارم دسشویی شو از روی تختم جمع میکنم ...😐 پتومو ب فنا داد 

ای واای😂🤦🏻‍♀️

🧿لطفا برای خوشبختی و حاجت‌رواییم دعا کنید یا صلوات یا انرژی بفرستید منم به یاد کسایی که یادمن هستم💕🧿
گربه خیلی دوس دارم نگه دارم ولی ترسوعم نمیتونم😔

منم هم دوس دارم هم میترسم

منم هم دوس دارم هم میترسم

😔💔همدرد

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
خرگوش دارم. دلبریاش اینه که خیلی لوسه و همش ناز میخواد😂 صبح ها اگه در باز باشه میاد میپره رو تخت کن ...

وای یاد طوطی دوستم افتادم همه چیو می جویید😂🤦🏻‍♀️خیلی خیلی خیلی ناز و عسلن خرگوشا