2777
2789
عنوان

کلاسای قلم چی بهتره یا گاج؟؟!

3572 بازدید | 38 پست

سلام بچا خوبید.من امسال میرم یازدهم.درسای دهم رو خوندم و بلدم اما تست زنیم ضعیفه.پشته کارم ندارم که خودم کتاب تست بخرم بزنم.میخوام ثبت نام کنم واسه کلاسای قلمچی یا کانون ک تست زنی کار کنن.اصلا چی کار میکنن؟

لطفا راهنماییم کنید.🥺

مرسییی😘

قلم چی سطحش بالاتره

تا حالا به رهبر ارکستر دقت کردی؟ پشتش رو به همه میکنه و با تمام وجودش کارشو انجام میده یه وقتایی توی زندگی باید پشتت رو به همه کنی و با تمام وجود کاری که درسته رو انجام بدی مطمعن باش آخرش همه به احترامت بلند میشن و تشویقت میکنن‌...چرا به ستاره ها نگاه کنم وقتی بزرگترین ستاره زندگیم خودمم🌱💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربی بودم به نظرم قلمچی خوب نیست ‌خیلی زیادی سطحش بالاس ادم اعتمادبنفسشو از دست میده.

خودم اگه برگردم عقب میرم گزینه ۲ هم سه هفته یکباره هم سخت گیریش کمتره

قلمچی پشتیباناشم خیلی رو اعصابن هیچیم بلد نیستن

من نه منم نه من منم
من تجربی بودم به نظرم قلمچی خوب نیست ‌خیلی زیادی سطحش بالاس ادم اعتمادبنفسشو از دست میده. خودم اگه ...

بعد چی شد قبول شدی؟ اگه قبول شدی میشه بگی چیکار کردی من تازه میخوام برم دهم نمیدونم از کجا شروع کنم

کنکور راحت دادی؟رتبت خوب شد؟

اره کنکور خیلی راحت تر از طوال های قلم‌چی بود انقدر سوال های قلم چی حل کرده بودیم که من سر کنکور کل ۴ ساعتو فقط داشتم تست میزدم و اصلا خسته نشدم رتبم هم ۴۱۷ شد

رتبه چند میخوای میخوای ؟!:/ مطئن باش میاری چون رقابت توش سخته

خب هر کسی میخواد رتبش عالی بشه اما خیلی استرس دارم خیلی تنبلم این اینستاگرام بی صاحبم هست اصن آدمو جذب میکنه 😑😐😐😐😂😂😂