2777
2789

دوستان من اقدام کردم به بارداری، تو این مدت اشتهام کم شده سردرد و سرگیجه دارم، ولی 3 روز پیش خونریزی کردم و ولی با حجم کمتر و بدون درد بود اصلا یعنی علائم پریودی نداشتم. با توجه به اینکه 6 روز جلو تر از موعد پریودم اینجوری شدم، یعنی امکان داره باردار باشم... 

تازه اینم بگم که این خونریزی 2 روز بود بعدش لکه بینی شد 

بعنی امروز که روز سومه لکه بود بیشتر

احتمالا داشتی باردار می‌شدی ک نشد،یه مرحله قبل از لانه گزینی هست

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

سلام‌ برا حاجت روا شدنم دعا میکنید و یه صلوات ؟ 

دعا کنید از خانواده همسرم به زودی دور بشیم بریم یه جای دور زندگی کنیم و منو همسرم همیشه خوشبخت باشیم و دعا کنید یه دوقلوی نازصالح مهربون و سالم نصیبمون بشه وگرفتن ماشین به زودی ، شاید باورتون نشه ولی هرکی رو دعا کردم گرفته حتی حامله شدن دوستم که حامله نمیشد پس هر کی دعام کرد لایک کنه دعاش میکنم ❤😔

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بد

بد نیست ،احتمالا تو دو سه ماه آینده میشی،منم قبل بارداری دو سه بار اینطور میشد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.