2777
2789

۳۰ هفته م وزن جنین گفت بالاست آب دورش هم زیاده. قبلا دیابت سر مرز داشتم ولی تحمل گلوکزم خوب بود و دکتر گفت دیابت نداری. خطرناکه اینا بالا باشه؟ یعنی میشه بخاطر همون دیابت قبلا باشه؟ تا نوبت دکترم بشه من استرس دارم😣

خدایا شکرت...

آب  زیاد دور جنین باشه زیاد خوب نیست.. آب کمتر بخور و رژیم بگیر شیرینی نخور برنج و نون اینام فک کنم باید نخوری.. چون جاریمم اینجوری بود برنج و نون وشیرینی اصلا گفته بود نخورهمه چی خالی می‌خورد.. ولی بچه اون کم وزنم بود... شاید بخاطر همون قند باشه..

منم 9 هفته قندم بالا بود کمی ولی رژیم شیرینی گرفتم تحمل گلگکوزم خوب بود ولی دکتر گفت لازم رعایت کن.. شیرینی مصنوعی ک اصلا نمیخورم میوه های قند بالا و خرما با احتیاط صد سالی یه بار از این دیابت میترسم چون مادربزرگم دیابتی شدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب  زیاد دور جنین باشه زیاد خوب نیست.. آب کمتر بخور و رژیم بگیر شیرینی نخور برنج و نون اینام فک ...

اینجوری پس چی بخورم ☹️ هرچی سرچ کردم زده بود خطرناکه آب زیاد

خدایا شکرت...
منم 9 هفته قندم بالا بود کمی ولی رژیم شیرینی گرفتم تحمل گلگکوزم خوب بود ولی دکتر گفت لازم رعایت کن.. ...

منم ۸ هفته بالا بود الان هفت ماهگی خوب بود فقط سه هفته ست که مصرف شیرینی م زیاد شده. کاش بازم رعایت میکردم مثل قبل☹️

خدایا شکرت...
منم ۸ هفته بالا بود الان هفت ماهگی خوب بود فقط سه هفته ست که مصرف شیرینی م زیاد شده. کاش بازم رعایت ...

رعاین کن شیرینی مصنوعی و میوه های قند بالا اصلا نخور... نون و برنج کمتر بخور... همه چی بخور مثلا مرغ و گوشت و ماهی تخمرغ خالی بخور...