2777
2789

بچه ها لطفا چندتا کتاب خوب که هر آدمی باید تو زندگیش بخونه رو معرفی کنید🙏🏻 💛🍃

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از غیر داستانی ها 

جامعه شناسی خودمانی

شرح مثنوی کریم زمانی

دایره المعارف مصور تاریخ جهان

فلسفه تنهایی 

رنج و التیام

از داستانی ها

آتش بدون دود

کلیدر

ایران شهر

قصه های مجید

خدمتکار

در جست و جوی زمان از دست رفته

زندگی پی

برادران کارامازوف

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
از غیر داستانی ها  جامعه شناسی خودمانی شرح مثنوی کریم زمانی دایره المعارف مصور تاریخ جهان ف ...

متشکرم عزیزم💚😙 

خودت باش دختر

آرایشت رو پاک کن دختر

دختری که میتوانستی باشی

بیشعوری

لطفا گوسفند نباشید

ملت عشق

معجزه شکرگزاری

آیدا

تختت رو مرتب کن

بخواهید تا به شما داده شود

تسخیرشدگان

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

رازهای شاد زیستن ..

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
متشکرم عزیزم💚😙 

خواهش می کنم🥰

اما لیست پیشنهادی خودت رو ننوشتی😉

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
خودت باش دختر آرایشت رو پاک کن دختر دختری که میتوانستی باشی بیشعوری لطفا گوسفند نباشید ملت عشق ...

ممنون گلم🙏🏻💚💋

خواهش می کنم🥰 اما لیست پیشنهادی خودت رو ننوشتی😉

قبلا ملت عشق و چشم هایش ارابه خدایان و چندتا رمان خوندم این دفعه دلم میخواست چیزای متفاوتی رو تجربه کنم

دارم درموردش تحقیق میکنم اول کدوما رو بخرم ماشاالله هم قیمت کتاب داره نجومی میشه😁😄🤦🏻‍♀️