2777
2789
عنوان

روش ای یو ای وتنبلی تخمدان

416 بازدید | 29 پست

سلام دوستان‌..کسی تنبلی تخمدان داشته که با روش ای یو ای باردار شده باشه شوهرمم هیچ مشکلی نداره دکترم گفت که فولیکولام کوچیکه

گاهی تنها مرگ درمان است...✌🚶‍♀️
درصد اینکه بگیره کمه،عزیزم اگه اینستا داری پیج bardari.ir رو دنبال کن،لایو مربوط به انتقال موفق رو ب ...

الان ۳ ساله که جلوگیری ندارم ولی نمیشه از امپول و قرص هم استفاده کردم ولی نشد دیگ گفتن باید از کمک باروری استفاده کنم ولی خب هزینه ivfهم خیلیه 😣

اینستا ندارم متاسفانه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادارو فولیکولا بزرگ میشن که پیش یه نفر فقط نرو 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نظر منه اما خودت تحقیق کن

ی مدت ورزش کن مرتب

هرروز سیاه دانه و عسل بخور مقدارش تو اینترنت هست

گرمیجات بخور و سردی نخور

سبزیجات زیاد بخور

تخمداناتو هرشب با روغن سیاه دانه ماساژ بده

بادارو فولیکولا بزرگ میشن که پیش یه نفر فقط نرو 

تا الان سه چهار تا دکتر رفتم ولی نتیجه نگرفتم همشونم حرف دکتر قبلی رو میزد 

الان ۳ ساله که جلوگیری ندارم ولی نمیشه از امپول و قرص هم استفاده کردم ولی نشد دیگ گفتن باید از کمک ب ...

آره متاسفانه هزینه ها خیلی بالاس،معلوم نیست که این انتقال ها هم جواب بده یانه.پیجی که گفتم متعلق به یه دکتره که مریضهاش بارها جای دیگه آی وی اف  انجام داده بودن ولی نتیجه نمیگرفتن،خلاصه فقط با اصلاح سبک زندگی طبیعی باردار شدن بعد ۵سال،۱۰ سال حتی ۱۶ سال.کلی معجزه هست تو پیجش

نظر منه اما خودت تحقیق کن ی مدت ورزش کن مرتب هرروز سیاه دانه و عسل بخور مقدارش تو اینترنت هست گرم ...

ممنون از نظرت امتحان میکنم حتما❤

تا الان سه چهار تا دکتر رفتم ولی نتیجه نگرفتم همشونم حرف دکتر قبلی رو میزد 

با ورزش رژیم تنبلیت درمان نمیشه؟؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
درصد اینکه بگیره کمه،عزیزم اگه اینستا داری پیج bardari.ir رو دنبال کن،لایو مربوط به انتقال موفق رو ب ...

نیلوفرجان این پیج چجوریه 

من هرچی دایرکت میدم ب دکتر ج نمیده 

انگار ی گروه تلگرامم دارن ک پولیه ورودش درسته؟

لایوهاش چتور میتونم اسفاده کنم؟

بزنم رو همون فیلما ک دکتر داره صحبت میکنه؟

اخه کامل نبود که. تندی تموم شد تو چن ثانیه. 

البته بگم ب لایوهای اینستا وارد نیستم چتور کامل ببینمشون 

با ورزش رژیم تنبلیت درمان نمیشه؟؟

وزنم مناسبه ولی رژیم غذایی هم دکترم داده پساده روی هم میکنم...

ولی انگار وقتی خدا نخاد برات هیچ جوره نمیشه😔

وزنم مناسبه ولی رژیم غذایی هم دکترم داده پساده روی هم میکنم... ولی انگار وقتی خدا نخاد برات هیچ جور ...

این چه حرفیه مشکلی نیس که درمان نشه ورزش هوازی خیلی برات خوبه ولی میگن کسایی که تنبلی دارن نباید خیلی غذاها رو بخورن سردی اینچیزا 

ممنون از نظرت امتحان میکنم حتما❤

ببین من خودم رفتم دکتر گفت تنبلی شدید داری

دارو میخوردم اما اومدم ورزش کردم و هرروز سیاه دانه و عسل صبح ها خوردم همون دوماه خوردما

شیر رو قطع کردم اما گاهی میخوردم

۲۵۰ گرم بادوم بخر روزی ۵_۶ تا بخور

صبحونه سعی کردم ارده شیره بخورم گاهی نه هرروز

و ماساژ شب

تو دوماه و خورده ای متوسط شد

نیلوفرجان این پیج چجوریه  من هرچی دایرکت میدم ب دکتر ج نمیده  انگار ی گروه تلگرامم دارن ...

عزیزم دکتر اصلا جواب نمیده،ادمینهاش جواب میدن اونم فقط اگه عضو گروه باشی.بله دو نوع گروه دارن که هزینه ی هرکدوم فرق میکنه،ولی خب خیلی از فالورهاش فقط با رعایت همون لایوها باردار شدن.اون لایوها که سریع رد میشن رو نبین،لایوی که زده اصلاح سبک زندگی رو ببین،و اگه تنبلی تخمدان داری لایو مربوط بهش رو هم ببین،این دو لایو خیلی مهم هستن