2777
2789
رفتم دکتر گفت هورمونات بهم ریخته و قرص داد ک ماه پیش تموم شد

اگه کیست تنبلی۰۰۰اینجور مسایل نداری بهتره از قرص استفاده نکنی بزار بدنت به طور طبیعی خودشو پیدا کنه 

این قرصا رو هیپوفیز مغز اثر میزاره و اگر عادت کنه فقط با قرص پریودت همیشه تنظیم میشه

خدایا دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زود پری شدم دو ماه هم نشد شیر خودمم میدم فک نمیکردم به این زودی پری بشم

من بچم شیرخشکیه.دوروزی کمر درد شدید داشتم فک میکردم از فعالیته و کار کردن دیروز اتفاقا سینم ک خالی بوذ ذهن بچم گذاشتم ک اروم شه نمیدونم از اون بود یانه.اخر یکماه نشده

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
خب همه میگن تو بارداری نوک سینه خیلی حساسه مال من بافتاش درد داره

مال من بافت‌ش درد میکرد باردار بودم ی تست بده سرخود چیزی استفاده نکن 

مربی رقص دارای مدرک بین المللی 💃دانشجوی کارشناسی مشاوره 
هرچی زعفرون خونمون بود خوردم نیومد😔😔

دارچین خوبه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

مال من بافت‌ش درد میکرد باردار بودم ی تست بده سرخود چیزی استفاده نکن 

نگین تروخداااا،آخه رابطمون بدون دخوله،بعدشم منی هم نریخته رو واژنم بعدم فقط سینم درد داره ن حالت تهوعی ن هیچی ،خدانکنه باردار باشم😭😭😭توعقدم،۱۶ سالمههههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭