2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون ناز غذایی داره

136 بازدید | 11 پست

آقا شوهر من خیلی خوبه ها بخودی خود اصن ازم ایراد نمیگیره 

اما نیست که برادر شوهر و پدر شوهرم با ما غذا میخورن..

و اونا بد غذان..همسرم تو همه چی دخالت می‌کنه..از تخم مرغ هم زدن تا مدل غذا  که اینو‌درست نکن یا دو مدل درست کن..منم هرچی سعی میکنم خونسرد باشم اما حرصم میگیره..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا مردا ب دوتا چیز خیلیی اهمیت یکیش شکمه.شوهرمنم الواسفناج کرفس اش اینا نمیخوره

قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
وای شوهرمن فقط پلومرغ وکباب وقورمه رو غذامیدونه هرروز اینارو داریم😭😭😭

من اگر بخاطر خانواده همسرم نبود و کاملا مستقل بودیم عمرا زیر بار دو مدل غذا درست کردن نمی‌رفتم

من اگر بخاطر خانواده همسرم نبود و کاملا مستقل بودیم عمرا زیر بار دو مدل غذا درست کردن نمی‌رفتم

ما مستقلیم ولی خب چاره نیست مثلا سوپ ومیرزاقاسمی وآش وبادمجونو وشیربرنج وکوکو و.....اینارو جزو غذانمیدونه باید همش مفصل باشه منم مجبورم ناهار مفصل بزارموبراشامشونم نگه دارم خودم وپسرم شام هرچی دوس داریم میپزم 

وجدان،صدای خداست...