2777
2789
عنوان

خونه م خیلی کثیف شده

292 بازدید | 13 پست

بچه ها ۳ هفته ای هممون کرونا گرفتیم، الان خوب شدیم ولی خونه کثیف شده حسابی، با یه بچه کوچولو نمی تونم خونه رو تمیز کنم، از صبح دنبال یه کسی ام که نظافت کنه، ولی هر کس به یه دلیلی نتونست بیاد، از این شرکتا چند باری کارگر گرفتم ولی راضی نبودم، کسی یه خانم می شناسه برا نظافت که مطمئن باشه؟ بخصوص اگه شرکتی باشه بهتر میتونم اطمینان کنم

سمت پونک هستیم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما کرونا داشتید الان ناقلید هنوز   گناه داره کسی و نیار خودت تمیز کن

کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝
خب چطوری میتونم بهش بگم؟ کارش تمیزه؟

کارش خیلی خوبه 👌. ولی نمیدونم پونک بیاد یا نه

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
کارش خیلی خوبه 👌. ولی نمیدونم پونک بیاد یا نه

خودش کجا میشینه؟

اگه باهاش تعارف نداری ازش بپرس

ببین اگه میاد و اجازه میده تلفنشو بده باهاش هماهنگ کنم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
خودش کجا میشینه؟ اگه باهاش تعارف نداری ازش بپرس ببین اگه میاد و اجازه میده تلفنشو بده باهاش هماهنگ ...

نه تعارف ندارم باهاش. میپرسم بهت اطلاع میدم عزیزم

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود