2777
2789
عنوان

رتبه کنکورم شده 534

999 بازدید | 45 پست

سلام میخواستم بدونم دانشگاه شهید رجایی تهران رو بزنم شانس قبولیم چقده؟ینی اول بومی پذیری میکنن ؟بعد از بقیه استانها داوطلب جذب میکنن؟یا همون همدان رو بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به رشته داره 

بعضی پذیرش ها رو نوشته کشوری ، اینجا فقط رتبه مهمه

بعضی پذیرش ها هم منطقه ای نوشته ، اول بومی درصدی هم که درصد خوبیه از مناطق دیگه

بعضی پذیرش ها هم که کلا بومی و فقط بونی های بقیه می تونند برند

توی دفترچه ی انتخاب رشته مشخص کرده این ها رو

عزیزم شهید رجایی اول بومی تهران میگیره اگه برات مهمه همون همدان بزن که مطمئن باشی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دانشگاه شهید رجایی رتبه های خیلی برتر از هر جای کشور رو میپذیره و خود دانشگاه رتبه ی خیلی بالاتری داره نسبت به فرهنگیان

شرایطش با فرهنگیان متفاوته 

حتما انتخابش کنین

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
[QUOTE=201738527]تهران شبانه بزنید [/QUOT اخه حیفه رتبم خوب شده میخوام بدونم اگه نمیشه همون هم ...

منظورمه دانشگاهای خوبشه ،مثله تهران و‌علامه 

اگه مشکل مالی ندارید 

شبانه این دانشگاها بهتر از همدانه، بعد کلا محیط اموزشیش فرق داره ، زودتر پیشرفت میکنید 

البته همدان هم خوبه و‌تو شهر خودتون باشید دردسرش کمتره

درخواست دوستی قبول نمیکنم
عزیزم شهید رجایی اول بومی تهران میگیره اگه برات مهمه همون همدان بزن که مطمئن باشی

اره میخواستم مطمئن باشم اخه بعضی از اشناهام میگفتن اینطور نیس گفتم باز سوال بپرسم مطمئن بشم