2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای بدی کردم.الان میترسم کاری کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6910 بازدید | 158 پست
بعدش مشکلاتت رو با خانواده شوهر  رو به سوهرت نگو مردا حوصله غر ندارن روابطت کمتر کن باهاشون& ...

رفتار بقیه به من چه ربطی داشت که دعوا راه انداخت.

بهش نگم در حقم ظلم کردن فک کنه خانواده خودش خیلی خوبن‌من بد.

مادزش از بس نیش زبون داره از راه دور و رفت امد کم کارش رو میکنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی خسته ام. انگار تمام خستگی هام و ناراحتی هام رو میخوام از همسرم اناقام بگیرم زندگی ام از دس ...

برگشت خیلی ریلکس باش به بچت برس محلش هم نده تا خودش بیاد طرفت اگه هم گفت چرا نرفتی بگو اینجا خونه من و بچمه تو برو اگه تحمل نداری 

تمام این حرفها رو برو خونه مادرشوت بگو بهشون تک تک همشو بگو خودتو خالی کن‌ 

انقدر این حرفها تو دلت مونده تا اخر عمر هم به شوهرت بگی خالی نمیشی. حتی اگه شوهرت ازت حمایت کنه بازم خالی نمیشی حرصت نمیخوابه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
یعنی خانواده شما احترامشو ندارن واقعا راست میگه یا الکی میگه خودت فکر میکنی حق با کیه؟؟

همسرم شروع کرد. گفت برای نامزدی برادرت به من زنگ نزدن به تو زنگ زدن. درحالیکه کنارم بود گفتن الان بهش زنگ میزنیم گفتم الان پبشمه بهش میگم و... بعدشم انگار رفته پیش باجناقا در مورد خانواده ام بد گفته یعنی گفته تو ازدواج سخت گرفتن و ال وبل در حالیکه کاری برام نکردن به خاطر همین خیلی بهم زور داره. واسه مراسمای داداشم به زور اومد تبریک نگفت نرقصید اونام سرد شدن اقا بهش برخورد... بعد انتطار داره من چیزی نگم

برگشت خیلی ریلکس باش به بچت برس محلش هم نده تا خودش بیاد طرفت اگه هم گفت چرا نرفتی بگو اینجا خونه من ...

بگم تو برو خون میکنه. الانم چون قفل کردم فکر کرد چون نصف خوته به نام من هست یعنی خونه منه بیشتر بهش برخورو

بگم تو برو خون میکنه. الانم چون قفل کردم فکر کرد چون نصف خوته به نام من هست یعنی خونه منه بیشتر بهش ...

عه پس هرچی گفت جوابش رو نده ولی عزیزم من تجربه دارم شوهرم این یه ساله دست بزن پیدا کرده اگه ساده بخشیدیش دوباره کتکت میزنه باهاش طوری رفتار کن که بفهمه کارش تا چه حد بد بوده 

خسته شده از زاریات و از تکرار ناراحتیات یک بار گفتن کافیه مردا زود خسته میشن از این تکرار و اصرار بر ...

اخه به خاطر همین کارایی که به راحتی برای جاری انجام دادن و میگن کم کردیم گناه داره زن این شده طفلی... مینشیت پیش هرکی میگفت ازم توقع داشتن به طور بد ها بعد چندتا حرفم به ما میزد که بر اثر حرف های مادرش بود

همسرم شروع کرد. گفت برای نامزدی برادرت به من زنگ نزدن به تو زنگ زدن. درحالیکه کنارم بود گفتن الان به ...

بخاطر شوهرت از خانوادت دل نکن خانواده همیشه صلاح ادم رو میخوان توقع همسرتم بالاست خیلی شما هم نباید گذشته رو بگی ک این کارارو نکردن واس من واس جاری کردن میتونی رک و راست با زبون خوش ب مادرشوهرت بگی بنظرم بدون دعوا لااقل خودت اروم میگیری و اینکه ب شوهرت بگو پشت خانوادت حرف میزنه بدت میاد بالاخره خانوادته بهش بگو هر عملی یه عکس العملی داره 

و خدایی ک بشدت کافیست❤
عه پس هرچی گفت جوابش رو نده ولی عزیزم من تجربه دارم شوهرم این یه ساله دست بزن پیدا کرده اگه ساده بخش ...

مثلا چیکار کنم نمیخوام برم قهر. چون ازش به دل دارن اوضاع بدتر میشه. و کلا با اینکه اذیتم نمیخوام طلاق بگیرم بخوام برم خانواده ام با ناشی بازی طلاق رو حتمی میکنن.

بخاطر شوهرت از خانوادت دل نکن خانواده همیشه صلاح ادم رو میخوان توقع همسرتم بالاست خیلی شما هم نباید ...

مادرشوهرم نیش زبونش زیاده نمیگه انحام ندادم میگه باشوهرت مشکل داری سر من خالی نکن!!! 

از کارای که برای ان کردم به این‌خاطر ناراحتم برای من نکردن و پر متوقع و بد بودیم واسه اون انجام دادن ولی سااااده بودن

مثلا چیکار کنم نمیخوام برم قهر. چون ازش به دل دارن اوضاع بدتر میشه. و کلا با اینکه اذیتم نمیخوام طلا ...

نه قهر نکن چونکه موقعیتش رو نداری ولی باهاش چند روز حرف نزن مردها حساسن به این چیزها منکه دو روزه اومدم از دیروز شروع کرده به واتساپ تصویری زدن جوابش رو نمیدم