نماز روز مباهله در قبل از ظهر مرحوم شیخ حر عاملی در «وسائل الشیعه»، نماز روز مباهله را به نقل از مرحوم شیخ طوسی در «مصباح المتهجد» نقل
ان می کند: از حضرت صادق علیه السلام روایت شده است که هرکس در روز بیست و چهارم ذی الحجه، به جهت شکر خداوند از نعمتی که به امیرالمؤمنین علیه السلام ارزانی داشته و به او اختصاص داده است، نیم ساعت قبل از ظهر، 2 رکعت نماز بخواند؛ در هر رکعت یک بار سوره حمد، 10 بار سوره توحید،
10 بار آية الكرسي تا «هم فيها خالدون »، و 10 بار سوره
قدر ؛ عمل او نزد خداوند معادل صد هزار حج و صد هزار عمره می باشد. چنین فردی حاجتی از حوائج دنیا و آخرت را از خداوند درخواست نمی کند، هر حاجتی که باشد، مگر آن که
خداوند، اگر بخواهد، آن را برآورده می سازد. آية الكرسی مطابق با روایت فوق، عبارت است از: الله لا إله إلا هو الحى القيوم، لا تأځة سنة ولا نوم له ما في الشماوات وما في الأرض، من ذا الذي يشفع عنده إلا بإذنيه، يعلم ما بين أيديهم و ما خلقهم، و لا يحيطون بشيء من عليه إلا بما شاء وسع كرسيه السماوات و الأرض، و لا يؤده حفظهما، و هو العلي العظيم، لا إكراه في الدين، قد تبين الرشد من القئ، فمن یکفر بالطاغوت و يؤمن بالله فقد استمسك بالعروة الوثقى لا انفصام لها، و الله سميع عليم، الله ولي الذين آموا، يخرجهم من الظلمات إلى الثور، و الذين كفروا أولياؤهم الطاغوث، يخرجونهم من الثور إلى الظلمات، أولئك أصحاب الا هم فيها خالدون».. اللهم عجل لولیک الفرج»