2777
2789
عنوان

نماز مباهله

101 بازدید | 13 پست

نماز روز مباهله در قبل از ظهر مرحوم شیخ حر عاملی در «وسائل الشیعه»، نماز روز مباهله را به نقل از مرحوم شیخ طوسی در «مصباح المتهجد» نقل

ان می کند: از حضرت صادق علیه السلام روایت شده است که هرکس در روز بیست و چهارم ذی الحجه، به جهت شکر خداوند از نعمتی که به امیرالمؤمنین علیه السلام ارزانی داشته و به او اختصاص داده است، نیم ساعت قبل از ظهر، 2 رکعت نماز بخواند؛ در هر رکعت یک بار سوره حمد، 10 بار سوره توحید،

10 بار آية الكرسي تا «هم فيها خالدون »، و 10 بار سوره

قدر ؛ عمل او نزد خداوند معادل صد هزار حج و صد هزار عمره می باشد. چنین فردی حاجتی از حوائج دنیا و آخرت را از خداوند درخواست نمی کند، هر حاجتی که باشد، مگر آن که

خداوند، اگر بخواهد، آن را برآورده می سازد. آية الكرسی مطابق با روایت فوق، عبارت است از: الله لا إله إلا هو الحى القيوم، لا تأځة سنة ولا نوم له ما في الشماوات وما في الأرض، من ذا الذي يشفع عنده إلا بإذنيه، يعلم ما بين أيديهم و ما خلقهم، و لا يحيطون بشيء من عليه إلا بما شاء وسع كرسيه السماوات و الأرض، و لا يؤده حفظهما، و هو العلي العظيم، لا إكراه في الدين، قد تبين الرشد من القئ، فمن یکفر بالطاغوت و يؤمن بالله فقد استمسك بالعروة الوثقى لا انفصام لها، و الله سميع عليم، الله ولي الذين آموا، يخرجهم من الظلمات إلى الثور، و الذين كفروا أولياؤهم الطاغوث، يخرجونهم من الثور إلى الظلمات، أولئك أصحاب الا هم فيها خالدون».. اللهم عجل لولیک الفرج»

اگه خوندی برای سلامتی بابام دعا کن 🌹🌹ممنون حاجت روا باشی

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتش گذشته😢؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ن میشه حالا من تازه تموم کردم 

آخه گفته قبل ظهر. 

😔

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
نیم ساعت قبل از اذان ظهر  من همگی بچه های نی نی سایت دعا کردم انشالله حاجت روا بشی

اذان رو گفتن اینجا🙁💔

مرسیییی😍الهی خودتون اول حاجت روا شید

ممنونم عزیزم انشالله همگی حاجت روا بشیم 

🤲🌷آمین

برام خیلی دعا کنیت تو شرایط بدی گیر کردم❤🥺

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده