2777
2789
عنوان

با این ماسکهای صورت جوون و خوشگل بشین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 16125 بازدید | 17 پست

لیفت با نخ آپتوس معجزه میکنه.من اصلا باور نمیکردم انقدر تغییر کنم.نتیجه کار همون لحظه نیست چند ماه زمان میبره. ولی خیلی خوبه. برو پیش دکتر کمالی که تو خیابون ولیعصر . اینستاگرامشو میزارم نمونه کاراشو ببین @Drkamaliclinic

خیلی کلینیک خوب و مجهزیه

اینم مثل موضوعات قبلی مینویسم ایشالا بدرد کسی بخوره

اولا که شل شدن پوست صورت چنتا علت داره معمولا قبل از درمان باید به فکر این باشید که جلوی بدتر شدن و بگیرید 

ژنتیک ، افزایش سن ، تغذیه ، نور آفتاب ، لاغری زیاد و چنتا علت دیگه 

حالا میشه کاری کرد یا نه ؟ بله میشه تا حد زیادی با توجه به وضعیت هر کس البته فرق میکنه اگر خیلی لاغر کرده باشید ، اگر تغذیه تون بد باشه یا به خاطر ژنتیک این اتفاق میوفته البته که نداشتن زندگی سالم و ورزش هم هست توصیه مو میگم اگر نه باید برید با نخ لیفت کنید که خیلی توصیه نمیکنم اول سعی کنید طبیعی درست کنید مشکل رو 

حالا چی میشه که اینطوری میشه ؟ پوست شما معمولا به علت چیز های بالا کلاژن و الاستین کمتری میسازه که باعث شل شدن و افتادن پوست میشه

استرس و کم کنید ، رژیم غذایی سخت اگر دارید درستش کنید و میتونید از سرم های پوستی مثل رتینول و همراهش بافه اوردینری مثلا استفاده کنید
ولی بگم این محصولا رو اگر بخرید با این قیمتاشون و بزنید ولی یه کار های ساده مثل ضد افتاب زدن و رعایت نکنید هیچ فایده ای نداره . این دو تا سرم که گفتم میتونه به این مشکل خیلی کمک کنه چین و چروک تیرگی و... هم این ترکیب خیلی خیلی بهتر میکنه 

رتینول و هفته ای 2 بار استفاده کنید (اول شستشو +سرم رتینول +ابرسان+مرطوب کننده +ضد افتاب )

سرم بافه هم هر روز میتونید استفاده کنید .فقط تو روز هایی که رتینول میزنید از بافه تو یک روتین جدا استفاده کنید مثلا قراره شب رتینول بزنید بافه رو صبح بزنید . در ضمن بهتره کلا سرم ها ر وشب بزنید فقط روزهایی که رتینول دارید بافه رو صبح بزنید . قطعا .ضعیت پوستتون بهتر میشه 

شوینده هم اگر توان مالیشو دارید از شوینده های خوب مثل سراوی استفاده کنید اگر نه سیمپل هم خوبه 

ضد افتاب هم حتماااااا بزنید اگر توان مالی دارید ایزدین و کلینیک و... اگر نه مدل های دیگه 

ابرسان و مرطوب کننده هم همینطور

حالا اکثر محصولات خارجی مثل همین رتینول یا بافه اوردینری و... که گفتم تو اکثر فروشگاه ها فیک دارن میفروشن در این حد که خیلیاشون حتی خودشون هم نمیدونن که محصولشون فیکه
حتما از جای معتبر بخیرید . من قبلا دو تا فروشگاه معرفی کرده بودم این دفعه سه تا معرفی میکنم .

اولی اوردینری استور دومی فروشگاه مادران و سومی سراوی ایران

اولی از همه بهتره تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره براتون . دومی فروشگاه سیسمونیه اما بهداشتی های اصل و داره سومی هم یه سایت دیگس اونم خوبه 

سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر چی میدونم دربارهی ماسک و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه این اخرین مواردی هست که میگم امیدوارم استفاده کرده باشید

اول اینکه ماسک هم اماده داریم و هم خونگی . مشکل خونگی ها اینه که حتی اگر مفید باشن برای همه قابل استفاده نیست مثلا بعضیا میان یه ماسک میگن و برای همه توصیه ش میکنن که قطعا اشتلاهه بعد یه نفر استفاده میکنه و پوستش صدمه میبینه بدتر که این درست نیست 

دوم اینکه توقع معجزه نداشته باشید کلا چه خونگی چه اماده ورقه ای و... ماسک یک مکمل هست خیلی خوبه اما معجزه نمیکنه اگر شما پوستت صدمه دیده ، مشکل داره یا مثلا حساس هست . اگر روتین پوستی ضروری (شوینده مناسب ، آبرسان ، مرطوب کننده و ضد افتاب ) و نداری توقع خاصی نداشته باش 

خب حالا ماسک خونگی که من توصیه میکنم : روغن نارگیل +جوش شیرین +یک مقدار خیلی کم زردچوبه +یک مقدار خیلی خیلی کم آب لیمو تازه . اگر از زمان اون اب لیمو 40 دقیقه هم گذشته فایده ای نداره نزن . اون ترکیب و میتونی اب لیمو چند قطره هر وقت خواستی استفاده کنی اضافه کنی 

خاصیت ضد لک و روشن کنندگی خیلی خوب ، آبرسانی و مرطوب کنندگی داره . بیشتر از 4 دقیقه روی صورت بیشتر نباشه . 3 روز در هفته توصیه میشه ضمنا خاصیت لایه برداری کم هم داره . اگر پوستت حساسه خیلی نزن اینو

حالا ماسک ورقه ای آماده : بهترین ماسکی که الان هست ماسک های بایودنس هستن که خیلی خیلی خیلی خوب و تاثییر گذار هستن شب صورت و که شستین اگر تونر دارید بزنید بعد ماسک و بذارید و بخوابید 

اگر تو روز زدید حداقل 4 ساعت بمونه برای پوست های حساس و دهیدراته خیلی عالیه 

فقط اینکه توقع نداشته باشین همونطور که گفتم یه ورقه ماسک کار خاصی بکنه اگر روتین نداری و ضد افتاب نمیزنی اگر هفته ای 1 بار حداقل بزنی میتونم بگم نتیجه خیلی خوبی میگیری تا حدودا یک ماه و نیم . اگه میخوای پول خرج کنی فقط همینو بخر 

اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن اما اینا بهترین بودن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم