2777
2789
عنوان

پنج تا چیز که بخاطرش خیلی خدارو شکر می‌کنی بنویس

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 39 پست

خدای عزیزم ممنونم که عزیزانم زنده و سلامتن 

ممنونم که کنار مردی زندگی میکنم که همیشه حمایتم می‌کنه 

ممنونم که هوامو داری و تو سختی ها کنارمی❤️

ممنونم که یادم دادی شاد زندگی کنم و از داشته هام لذت ببرم 

ممنونم که الان فرصتی بوجود آوردی ازت تشکر کنم💞

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

ممنون که من گنهکار رو تحمل میکنی

ونمیزنی زیر کاسَمون

ممنون که تنم سالمه

ممنون که فعلا عمر دارم ومیتونم توشه بردارم

ممنون که خانواده دارم

ممنون بابت رزق تو

ممنون بابت مهربانی ولطفت

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا روزی تاپیک هایی ببینیم که توش غم نباشه

انرژی مثبت وشکر باشه

وبین همه زنجیره وار بچرخه

تصمیم گرفتم دیشب تو تاپیک های منفی نرم

بس کع قلبم سنگینی میکنه

واسترس میگیرم

همیشه تاپیک های خوب بزنید التماسا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

خدایا ازت ممنونم که کار پیدا کردم . ممنونم ازت که می تونم کار کنم . ممنونم ازت که پر توقع نیستم و حسود نیستم . ممنونم ازت که دل کسی رو نمیشکنم . ممنونم ازت که دارمت ‌‌. ممنونم ازت که افنخار داشتم توی این دنیام با بچه های معلول کار کنم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
@طلاکوچولووو    

ممنونم مهربونم

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤

خدایاشکرت دخترم من و مجتبی سالمیم 

خدایاشکرت مجتبی دوسمون داره وبرامون تلاش میکنه

خدایاشکر که مجتبی به فکرمونه

خدایاشکرت که هرروز میتونیم غذای سالم بخوریم

خدایاشکرت که تست کرونامون زود منفی میشه

دارد همه‌چیز، آنکه تو را داشته باشد

خدایا شکرت بابت سلامتی که به من و خوانوادم دادی

خدایا شکرت بابت سقفی که بالای سرمونه

خدایا شکرت بابت اینکه ما رو محتاج دیگران نکردی

خدایا شکرت بابت بچه های خوبم وهمسر مهربانم

خدای شکرت بابت اینکه تورو دارم و تو هیچ وقت از من خسته نشدی

و خدایی که بشدت کافیست......
عزیژم من هر روز تایپک شکر گزاری میزنم اگر بخوای تگت میکنم

ممنون میشم

الحمدالله کما هو اهله

خدایا ممنونم ک همیشه امتحانم کردی با سختیا ممنونم ک دلم رو همیشه شکستی ممنونم ک منو اصلا ندیدی مم ...

عزیزم زندگی بقیه هم مشکل داره ولی باید به خوبی های زندگی بیشتر توجه کنی تا بدیاش 😘😘

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤

خدایا ممنونم که امروزم کنارمی۲. خدایا ممنونم بابت حال دلم که خوبه ۳. خدایا ممنونم ازت که توفیق شکر گزاری بهم میدی ۴. خدایا ممنونم واسه همسر و دختر خوبی که بهم هدیه کردی۵. خدایا ممنونم که دعاهامون رو شنیدی و وسیله کار همسرم معجزه وار درست شد۶. خدایا ممنونم ازت واسه روزی حلال روی سفرمون ۷ خدایا ممنونم بابت عشقی که نسبت به تو تو قلب خودم و همسرمه  خدایا دوست دارم بشینم و تا اخر عمر شکرت رو به جا بیارم ای مهربون ترین مهربونا ای دوست خوبم خدا... 

خدایا ممنونم ازت به خاطر پسر خوب و مهربون و سالم و صالحی که بهم دادی

خدایا ممنونم که به من و پسرم و شوهرم و پدر و مادرم برادرهام سلامتی دادی

خدایا ممنونم که بهم یه کار خوب دادی

خدایا ممنونم که من رو محتاج هیچ بنده ای نکردی

خدایا ممنونم که هیچ وقت تنهام نذاشتی

پنج تا چیز هم میخوام به خاطرش خدارو شکر کنم که در آینده نزدیک قراره بهم بده

خدایا ممنونم کاری کردی شوهرم ترک کنه و تا آخر عمرش سالم و پاک بمونه

خدایا ممنونم یه کار خوب واسه شوهرم جور کردی و رفته اونجا استخدام شده و حقوق خوبی بهش میدن

خدایا ممنونم توی کارم پیشرفت کردم و درآمد زیاد و بالایی دارم

خدایا ممنونم یه خونه بزرگ و شیک در یه محله خوب و عالی بهم دادی

خدایا ممنونم پسرم رو اینقدر خوشبخت و موفق کردی که همیشه باعث افتخار و سربلندی من هست