2777
2789

ی خونه کهنه دادن دستمون ک زندگی کنیم دوتا بچه هم دارم نوزاد ن پولی داریم ن درامد انچنانی داره شوهرم اصن نپرسیدن شما دارید ندارید با دوتا بچه چیکار میکنید انقد وضعش خوبه پدرشوهرم ک نگو میتونن کمک کنن اما کیک قرون ککمون نمیکنن بچهامو اصن نمیخان ن توجه میکنن ن سراغ میگیرن اینا اینطوری نبود میشه چیز خورشون کرده باشن؟چیکار کنم ب نظرتون 

کسی ب باطل و السحر و لاکتاب اعتقادی داره؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من از لحاظ مالی هر کس یه جوریه یکی میده به بچه هاش یکی نمیده .ولی از لحاظ اینکه میگید به بچه ...

خب همین دیگه انقد اینا خوب بودن ک نگو یهو دیگه همه جی خراب شد ما باهاشون سرسنگین شدیم اونا هم

بازم به مرامشون واسه خونه.

خانواده همسر من هییییییییچ کاری نکردن،نه کادو،نه پاگشا،نه مراسم.هیچ.

تازه توقع همه چی دارن ازمون.با دو بچه کوچیک.

مثلا مادرشوهرم طمع جاکفشی فلزی تو حیاط خونمو کرده ول کن هم نیست.در این حد.

هیچ وقت منتظر کسی نباش.آسیب می بینی.

در ضمن بچه های منم دوس ندارن.بی خیال

سعی کن چشمت به دسته خداباشه نه بقیه روزیوخدامیده نه بنده اش ،بنده هاش گاهی وسیله اندفقط هرچی خودش بخ ...

آخه پس چرا نمیرسونه مگه نگفته روزی بچتم میرسونم چرا باید شوهر من از ساعت ۳شب بره سرکار تا شش غروب برا ۱۵٠ت بعد پدر مادرش ک طبقه بالا ما میشینن و وضع انچنان دارن عین خیالشون نباشه فقط جا نماز اب بکشن