2777
2789
عنوان

رابطمون با خانواده همسرم خیلی خوب بود اما...

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 21 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه پس چرا نمیرسونه مگه نگفته روزی بچتم میرسونم چرا باید شوهر من از ساعت ۳شب بره سرکار تا شش غروب بر ...

میرسونه عزیزم،،خوب ببین ناشکری روزیوکم میکنه،،شکرگذارهمین نعمتایی که داری باش خداواست جبران میکنه عزیزم ،،شکرخداکن وچشمت فقط به دسته خودش باشه 

آخه پس چرا نمیرسونه مگه نگفته روزی بچتم میرسونم چرا باید شوهر من از ساعت ۳شب بره سرکار تا شش غروب بر ...

بهمون دلیل که بچه های کار روزبه روز دارن زیادتر میشن . از پدر مادر خودت چرا توقع نداری ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

عجب چیکارشون داری؟ خب بهتون خونه دادن دیگه چی میخای ممنونیت نداریا پدرشوهرت کار کرده برا خودشه که حالا اگرررررر دوست داشته باشه کمک بچه هاش میکنه.

اونا هیچ وظیفه ای ندارن 

شما مستقل زندگی میکنی 

اگه درآمد نداشتین نباید بچه دار میشدین عزیزم