2777
2789
عنوان

خانمهایی که ناخن کاشتن...

1999 بازدید | 189 پست

میگم خانمهایی که ناخن میکارن وضو و نمازشون چجوریه؟ از نظر فقها که باید موقع وضو ناخن ها بیرون بیاد چون وضو باطله.شماهایی که میکارین نماز نمیخونین عایا؟ من دلم میخواد لاک بزنم فقط😐ولی تو فکر نمازم هستم.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا الان خورده میشی اسی جانم 

خب برام سواله بخدا.خودم دلم میخواد دائم لاک بزنم ولی برای نماز باید پاک کنم خستمه😢

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
همه مراجع  وضو و غسل  ندااااارد

خوب جواب دادنش یه طرف کی به ما برسه 😭

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

خوب اونهای که کاشت ناخون انجام میدن نماز نمیخونن 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
ناخونم کاشته نمازم نمیخونم

تقبل الله😅

خب برام سواله بخدا.خودم دلم میخواد دائم لاک بزنم ولی برای نماز باید پاک کنم خستمه😢

من خودم سه ساله هلاک ناخنم 

فرنچ😍😍😍😍😍ولی نمیشه که 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗