2777
2789

سلام همسرم روز جمعه دل درد بدی کرد خوب شد من سه تا پسر دارم پسر ۱۰ سالم شنبه دل درد کرد یک بار بالا آورد و خوب شد اون یکی پسرم هم بعد از ظهر این طوری شد پسر کوچکم هم دو ماهه است بیشتر وقتها دل درد داره منم مشکلی نداشتم حالا خودمون رو قرنطینه کردیم ما عید هم کرونا انگلیسی رو گرفتیم الان همسرم نمی ذاره تست بدهیم میگه اگر نداشته باشیم هم اونجا میگیریم با توجه به اینکه حالمون خوبه به نظرتون کرونا هست یا نه مامانم اینها تم اصرار دارند بریم پیشتون میگن ما الکی سخت گیری میکنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خدایش استرس دارم ولی نمیدونم کرونا داریم یا نه

منم نمیدونستم دارم علائم اونجوری هم نداشتم در حد خارش گلو اونم خیلی کم 

اما الان مثل چی پشیمونم که چرا رفتم خونشون

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
منم نمیدونستم دارم علائم اونجوری هم نداشتم در حد خارش گلو اونم خیلی کم  اما الان مثل چی پشیمون ...

ممنون واقعا اگر منم برم اونجا کرونا به هر دلیلی بگیرند دیونه میشم ولی خوب من دقیقا هیچیم نیست همسرم هم نمی ذاره تست بدهم 

ممنون واقعا اگر منم برم اونجا کرونا به هر دلیلی بگیرند دیونه میشم ولی خوب من دقیقا هیچیم نیست همسرم ...

ان شاالله که منفی هستین قشنگم ... تا جای ممکن سعی کنین نرین گلم چون تجربشو دارم بهت میگم ‌. تن عزیزانتون همیشه سلامت ان شاالله

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

[QUOTE=201699698]حالا که تست نمیدین حداقل تا دوهفته باکسی ارتباط نداشته باشید تا زمانی که علایم بیماری ازبین بره  ...[/QUOTEعیدی تست دادیم مثبت بود نمیدونیم الان کرونا داریم و آنتی بادی باعث میشه حالمون خوب باشه یا به قول مامانم مسمومیت غذایی گرفتیم ولی من خودم میگم اگر مسمومیت بود باید همزمان مریض می شدن نه با یک روز فاصله 

[QUOTE=201699698]حالا که تست نمیدین حداقل تا دوهفته باکسی ارتباط نداشته باشید تا زمانی که علایم بیما ...

ممنون شبتون به خیر منم تصمیمم رو گرفتم یا تست میدهم یا دو هفته می شینم تو خونه 😘