2777
2789

ميدونم نبايد ناراحت بشم ولي گاهي به بدي و بي محليشون فكر ميكنم و دلم ميگيره. از اول ازدواجم مخصوصا بهم محل نزاشتن. من خارج هستم ميدونم همه ميگيد اونجا هم به اينها فكر ميكني. ولي از اينكه مخصوصا فقط به برادرشون زنگ ميزنن روزهايي كه سر كار هست يا اصلا بمن تو واتس آپ پيام نميدن و منم كه حال و احوال ميكنم جواب كوتاه يا استيكر ميفرستند دلم ميگيره. اصلا حتي با بچه من هم حرف نميزنن. خيلي خانواده عجيبي هستند و حيف لغت عمه براي اينها!!!

شوهرم هم البته دو هفته يكبار فقط تلفني باهاشون حرف ميزنه، مثلا هيچوقت نخواستند تصويري بچه هام رو ببينند. كادو دادم تشكر نكردند و به شوهرم زنگ زدن براي تشكر. كلا خيلي رفتارهاي عجيبي دارند. بهشون هم گفتم چون انقدر سرد هستند و روابطمون بيشتر باشه ولي بدتر كردند...

تا حالا حتي يكبار هم تعارف نكردند بياييد ايران يا انشالله همديگرو ببينيم.....

خوشبحالتون اونهايي كه خانواده شوهر مهربون داريد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر من اصلا بی احترامی نمی کنن ولی بی محلی تا دلت بخواد خواهرشوهرم که انگار از دماغ فیل افتاده مادرشوهرمم وقتی خواهرشوهرم نباشه فقط خوبه من اصلا برام مهم نیست سعی می کنم عپهر جا هستم خوش بگذرونم و به نحو احسن استفاده کنم 😂🤣

حلالم کنید و خدانگهدار   

من اوایل ناراحت میشدم . مثلا خواهرش بعد مهمونی خانوادگی از همه خداحافظی میکرد شوهرمو می بوسید با من خداحافظی نمیکرد . یکبار من بلند شدم ازش خداحافظی کردم جواب نداد و رفت . خیلی ناراحت شدم مامانم گفت گله نکن به دل هم نگیر از این به بعد به پاش بلند نشو برا خداحافظی پیش قدم هم نشو اگه اومد جلو دست داد خداحافظی کرد بلند شو با احترام بدرقه ش کن اگه بی محلی کرد اصلا نگاهشم نکن بزار بره برات مهم نباشه. بعد اون دیگه اذیت نمیشم بابت این چیزا. خیلی باهاشون تماس تلفنی ندارم چون زنگ نمیزنن اونام. ولی وقتی خونه های هم میریم هم من به اونا محبت میکنم هم اونا به من .