2777
2789
عنوان

شرط سنی فرهنگیان

166 بازدید | 8 پست

واقعا تغییر کرده.ینی ماهای ک ایقد زحمت کشیدیم هیچی.از خونه و شوهر و بچه زدیم هیجی ب هیچی

متاسفم واسشون.چرا زودتر نمیگن حالم ازشون بهم میخوره 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند شده مگه؟

پارسال کردن ۲۴

باز امسلل شد ۲۲

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
چن شده ؟

پارسال۲۴شد امسال بازم ۲۲

مطمئنید؟ یادمه منم دو سال پیش پیگیرش بودم گفتن ۲۲ بیخیال شدم ولی بعد گفتن ۲۴ دوباره شما میگید ۲۲

اره تازه پارسال شد ۲۴

نزدیکای ثبت نام کنکور هم تو نت نوشته بور ۲۲ک ساازمان سنجش اعلام کرد اشتباه شده وهمون ۲۴الان باز تو دفترچه انتخاب رشته زدن ۲۲

خیلی نامردیه.زانو درد گرفتم از بس بچم رو پام بود و خوندم 

اره تازه پارسال شد ۲۴ نزدیکای ثبت نام کنکور هم تو نت نوشته بور ۲۲ک ساازمان سنجش اعلام کرد اشتباه شد ...

آخی چقدر سخت 😓 اینجا ایرانه صبح جمعه  سران میفهمن قیمت بنزین تغییر کرده . آزمون استخدامی هم هست اگر براتون امکان پذیر باشه شرکت کنید خوبه

آخی چقدر سخت 😓 اینجا ایرانه صبح جمعه  سران میفهمن قیمت بنزین تغییر کرده . آزمون استخدامی هم هس ...

واقعا ک.اگه درستش نکنن خیلی نامردیه .ن عزیزم من دانشگاه نرفتم.فقط اجازه همین دانشگاه رو دارم 😔