2777
2789
عنوان

این جا کسی رو داریم از نجف آباد ؟؟؟

8380 بازدید | 44 پست

خودتون یا اطرافیانتون نجف آباد بودین ؟؟

راسته خیلی مذهبین؟؟؟

مراکز خریدش خوبه ؟؟ امکانات شهر و فاصلش تا اصفهان چه قدره ؟؟

می پرسم چون احتمالا دانشگام نجف آباد بیفته 

من فولادشهرم خیلی رفتم‌نجف اباد 

اره بابا همه چادر میزنن و مذهبی ان

از لحاظ پوشاک خیلی خوب و ارزونه

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه قشری داره 

مراکز خریدش عالیه و قیمت های ارزون اینقدر مهه از اطراف اصفهان میان خرید 

داخل شهرشون آبادانی از هر چی هر جا بخواهی هست دوست دارم شهرشون و 

تا اصفهان حدود نیم ساعت 

کدوم دانشگاه قبول شدی به سلامتی 

من نجف ابادی نیستم ولی رفت و امد داشتم خریدم کردم بازار و مغازه هاش قیمتا مناسب مدلام خوبه قیمتا ک از اصفهان خیلی مناسب تر بود مردمشم تقریبا مذهبی ان 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
[QUOTE=201682657]من فولادشهرم خیلی رفتم‌نجف اباد  اره بابا همه چادر میزنن و مذهبی ان از لحاظ پو ...

اره بیشتری ها مذهبی ان

ولی خب از لحاظ پوشاک قیمتاش نسبت به بقیه جاها هرزونه

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂
همه قشری داره  مراکز خریدش عالیه و قیمت های ارزون اینقدر مهه از اطراف اصفهان میان خرید  ...

هنوز معلوم نیست احتمالا پزشکی آزاد ولی خودم دوست دارم پردیس داروسازی یا آزاد تهران بخونم همه میگن نه برو پزشکی شنیدم خیییلی مذهبین من اصلا از شهر مذهبی خوشم نمیاد