2777
2789

سلام دوستان لطفا هرکی اطلاع داره به من کمک کنه. دکترم به من گفته قرص سیبل رو 3ماه مداوم بخورم. این یعنی 3ماه من باید بخورم و پریود نشم؟ اخه اگه بخوام مداوم بدون وقفه بخورم نمیتونم بین زردا و سفیداش وقفه بندازم که بخام پریود شم اصلا  خیلی پریشونم هرکی میدونه بهم کمک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید قرص سیبل نتیجه داشت برا شما؟ منم برای تنبلی تخمدان میخوام بخورم؟

سلام عزیزم. من دارم مصرف میکنم دکتر بهم گفت همیشه باید استفاده کنی چون تنبلی تخمدان خوب نمیشه فقط کنترل میشه.برا من کنترل شده بود. البته من مقدار زیادی هم وزن کم کردم. پیاده روی روزانهذخیلی مهمه.دکتر گفت هروقت خواستی باردار شی قرصا رو قطع کن اقدام کن. 

سلام عزیزم. من دارم مصرف میکنم دکتر بهم گفت همیشه باید استفاده کنی چون تنبلی تخمدان خوب نمیشه فقط کن ...

سلام عزیزم خوبی ببخشید گلم منم تنبلی تخمدان دارم ودکترسیبل داده میخاسم ببینم شماازچندپریودمصرف میکردی؟؟

چن وقت بعدش خوب شدین یعنی کیست ازبین رفت

خوب که نشدم عزیزم. تنبلی تخمدان و کیست خوب نمیشن اما کنترل میشن. من الان قطع کردم چون میخام اقدام به بارداری کنم.نوبت دکتر گرفتم برم سونو ببینم چی میگه

خوب که نشدم عزیزم. تنبلی تخمدان و کیست خوب نمیشن اما کنترل میشن. من الان قطع کردم چون میخام اقدام به ...

فداتشم مرسی انشالله ک رفتی خبرخوب بشنوی ب منم بگو خیلی دعات میکنم انسالله دامنت سبزشه😍

خوب که نشدم عزیزم. تنبلی تخمدان و کیست خوب نمیشن اما کنترل میشن. من الان قطع کردم چون میخام اقدام به ...

سلام دکتر به من گفتن از روز اول پریود مصرف کنم و مداوم بخورم سوالم اینه اگر ۲۸ تا قرص تموم شد و پریود نشدم باز هم شروع کنم قرص نارنجی بعدی و؟