2777
2789

اره ولی خداروشکر بعد از تلاش های فراوان دیگه اینجوری نیست و مستقیم میاد بهم میگه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کردی رمز موفقیتتو بگووو😂

انقد بهش محبت کردم و باش اوکی شدم ی جورایی خودمو توی منطقه امنش جا کردم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

همه 

به شدت نیازمند تنهایی میشن 

ولی بهترین مردا بعد فروکش کردن عصبانیت میان طرح مسیله میکنن که حل بشه 

ولی مردای معمولی دنبال راه میگردن که اوضاع رو به روال عادیش برگردونن

محبت که میکنم ولی وقتی میگه نمیخوام راجع بهش حرف بزنم میگم باشه

خب تو باید نقاطی که همسرت اوکی تر و راحت تر هست رو پیدا کنی و از اون راه واردشون شی

مثلا من اول همیشه بهم میگفت من هیچوقت حرف نزدم با کسی و نمیخام حرف بزنم وقتی ناراحتم نپیچ بهم

منم بوسش میکردم میگفتم باشه، بعد مثلا میوه یا غذایی که دوس داشت رو بهش میدادم یکم فضا رو ارام بخش میکردم بعد بهش میگفتم بیا سرتو بذار روی پام، بعدش موهاشو ناز میکردم بهش میگفتم قربونت ناراحتیت شم بگو کی اذیتت کرده برم بزنمش( با شوخی مثلا سر بحثو باز میکردم) کم کم خودش حرف میزد وقتی هم بام حرف میزد ی جوری باش حرف میزدم ک هم بفهمه درکش کردم هم مثلا اون کار اشتباه خودش رو بهش میگفتم