2777
2789

من 

دکتر طب سنتی رفتم 

ولی اگه تهرانی میگن دکتر میبدی هم خوبه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طب سنتی چی ها استفاده کردی

روغن سیاه دانه و یکی دوتا قطره بینی.دوتا دمنوش 

قطره هاش وحشتناکه از راه بینی میره تو حلق و بی وقفه تا نیم ساعت بینی و حلقت رو میسوزونه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
شما داری؟

نه پسرم از وقتی دنیا اومده داره دکتر گفته بود اگه تا دو سالگیش خوب شد شد نشد همیشه قرص ناشتاییشو باید مصرف کنه که نشد و داره مصرف میکنه هشت سالشه هر سه ماهم باید آزمایش بده

نه پسرم از وقتی دنیا اومده داره دکتر گفته بود اگه تا دو سالگیش خوب شد شد نشد همیشه قرص ناشتاییشو بای ...

دکتر چی رفتید متخصص غدد؟

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
قطره برا تیرویید 😶اسم چیه

قطره گیاهیی بود 

ترکیب چند تا گیاه اسمش و فقط خودشون میدونن روش ساعت زده بود من استفاده میکردم 

الان ۸ ماهه دارم دوماه یه بار تست میدم تیروئیدم نرماله 

والا منم چندسال درگیر تیرویید کم کار بودنم و با دارو خوب نمیشد کنار دارو گرمیجات خوردم خداروشکر منظم ...

به منم گفتن سردی و رطوبت بدن و ایمنی پایین 

من  دکتر طب سنتی رفتم  ولی اگه تهرانی میگن دکتر میبدی هم خوبه

عزیز اسم کامل این دکتر میبدی چیه من زدم نت کلی دکتر میبدی اومد مطبش کجاست تخصص اش چیه اینا رو بی زحمت بگو لااقل بتونم پیداش کنم 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
عزیز اسم کامل این دکتر میبدی چیه من زدم نت کلی دکتر میبدی اومد مطبش کجاست تخصص اش چیه اینا رو بی زحم ...

دکتر محمد رضا آقایی میبدی