2777
2789
عنوان

بچه تا باحال غذا نخورده

164 بازدید | 27 پست

پسرم یازده ماهش و تا باحال غذا نخورده همه کار کردم همه چی درست کردم با بازی با تلویزیون بدون اینا همه طعم همه غذایی هیچی تا باحال نخورده افسرده شدم کمکم کنید

مگه میشه تاحالا غذا نخورده باشخ بچه گشنش بشه میخوره مگه اینکه مادر خیلی حساس باشه و همش با قاشق دنبالش باشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا پسرمن از ده ماهگی خودشو از شیر گرفت😐😐😐😐 هی کم کرد شیر خوردنو دیگه الان لب به شیرم نمیزنه کلا 

اصلا عجیب غریب😑هر کسی رو دیدم بچه شو به زور از شیر گرفته

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مگه میشه تاحالا غذا نخورده باشخ بچه گشنش بشه میخوره مگه اینکه مادر خیلی حساس باشه و همش با قاشق دنبا ...

چون من با قاشق دنبال دخترمم نمی خوره

چیکار کنم سر سفره بشینه؟

سه سال و نیمشه همیشه دنبالشم

قد و وزنش چنده؟

راستش مرکز بهداشت نمی برم از وقتی که واکسن هاش تموم شده 

اینقدر دعوا می کنن بیشتر اعصابمو خورد می کنن 

چیکار کنم نمی خوره خب

برای همین نمیدونم چقدره ولی خیلی لاغره

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
وای بخدا عین منی یه قاشق میذارم دهنش میگم بجو،قورت بده اخرم دعوا

یه روز خونه مادرشوهرم بودیم با پسر عموش شام می‌خورد هم سن هستن

اینقدر غذا رو تو دهنش نگه می داشت که پسر عموش میگفت قوت بده دیگه أه

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
یه روز خونه مادرشوهرم بودیم با پسر عموش شام می‌خورد هم سن هستن اینقدر غذا رو تو دهنش نگه می داشت که ...

😂😂😂

چقد حرص خوردی.اونم بچه جاری

فقط سعی کن عصبانی نشی.دیگه خورد خورد نخوردم که بیخیال

الان دخترم شام نخورد خوابید

دختره؟تهرانی؟

قدش چی رشد میکنه یا نه؟