2777
2789
عنوان

نمیتونم آروم باشــــــــم😥

78 بازدید | 9 پست

فک میکردم هروق بخوام سریع تو ماه اول باردار میشم چون پریودام منظمه زکی خیال باطل  

الان چن ماهه نمیشه،شدید استرس دارم

هــوف پریودامم نامنظم شدن ازوقتی اقدامم اخه چمه من

....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی فکر کنی بدتره با این حجم از استرس بدتر میشه استرست کنترل کن 

نمیدونم‌چیکار کنم 

همش میگم بهش فک‌نکن ولی خودبخود میبینم ساعتهاس دارم بش فکر میکنم 

شوهرمم خیلی استرس میدع بهم 

....
نمیدونم‌چیکار کنم  همش میگم بهش فک‌نکن ولی خودبخود میبینم ساعتهاس دارم بش فکر میکنم  شوه ...

به همسرت بگو معمولا چند ماهی میکشه تا بارداری ، چون نمیدونه فکر میکنه مشکل از توئه ، بگو طبیعیه ، اگه خواستی یه سر دکتر زنان هم برو برای چکاپ🌸

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
نمیدونم‌چیکار کنم  همش میگم بهش فک‌نکن ولی خودبخود میبینم ساعتهاس دارم بش فکر میکنم  شوه ...

خب اول اینکه شوهرت نباید استرس بده باید بهت آرامش بده

بعدم به نظرم اگه استرست قابل کنترل نیست برو پیش روانشناس یا مشاوره خیلی بهت کمک میکنه

اصلا اصلا تحت هییییچ عنوانی به هیچ کس نگو ک اقدامی واسه بچه حتی مادرت 

اینا تجربه منه

من بعد از سه سال دویدن و دکتر دوا کردن مشکلم فقط و فقط استرس بود البته سقط هم داشتم

آخر سر انقدر به خودم فشار اوردم ک کلا تبدیل شدم به یه آدم افسرده و مضطرب

رفتم روانپزشک بهم قرص داد

عزیزم زندگیتو کن درکنارش پیگیر هم باش ورزش کن کتاب بخون هرروز صبح یه بچه خوشگل رو تو بغلت تصور کن 

میشه لایک نکنید 😁
خب اول اینکه شوهرت نباید استرس بده باید بهت آرامش بده بعدم به نظرم اگه استرست قابل کنترل نیست برو پ ...

اجی منم سه چهارساله کمرم مشکل داشت نمیتونستم بچه بیارم 

الان که خوب شدم‌همه میدونن فقط منتظر بچن 

شوهرمم بعد اینهمه سال دکتر از سر ذوق همش میگه پاشو‌بی بی چک بزن

فک‌کنم باید برم پیش مشاور،زیادی اضطراب دارم 

چون رفتم متخصص زنان هم خودم هم همسرم گف کلا سالمی برو اقدام کن 

ولی نمیشه ک نمیشه

....
اجی منم سه چهارساله کمرم مشکل داشت نمیتونستم بچه بیارم  الان که خوب شدم‌همه میدونن فقط منتظر ب ...

خب مشکلت همون استرس هست از لحاظ روحی به هم ریختی ..من ک یه راست رفتم روانپزشک حالم افتضاح بود

حتما حتما برو مشاوره یا روانشناس

و کنارش فایل های مراقبه و انرژی مثبت رو دانلود کن گوش بده بخدا من از اینا جواب گرفتم و بعدم توکل به خدا و نذر و نیاز

میشه لایک نکنید 😁