2777
2789

من قراره تو محل کارم بیمه شم، دو سال پیش از تامین اجتماعی پرسیدم گفتن میشه شرکت بیمه م کنه برای سابقه کار ولی بیمه درمانی م تحت تکفل پدرم باشه و قطع نشه......میخواستم بدونم کسی هست که الانم تو این شرایط باشه؟ یا قوانین تغییر کرده.

من قبل ازدواجم همینطور بود اصلا ربطی نداره بهم تازه پدر من بازنشستگی میگرفت ولی اصلا قطعش نکردن

درسته، منم دو سال پیش پرسیدم گفتن قطع نمیشه.....بنظرتون الانم همین قانون برقراره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شما پرسیدین بهتون چی گفتن؟ الان بیمه تکمیلی قطع میشه یا نه؟ رفتید سرکار؟ قطع شد؟

سلام عزیزم، آره قطعش کردن، اصلا نمیشد بیمه مو رد کنن، رفتم اداره تامین اجتماعی، گفتن باید از بیمه تکمیلی پدرت خارج شی تا بشه بیمه تو رد کنن

سلام عزیزم، آره قطعش کردن، اصلا نمیشد بیمه مو رد کنن، رفتم اداره تامین اجتماعی، گفتن باید از بیمه تک ...

بعد اگه از کار بیرون بری و دوباره بخوای بری زیر بیمه تکمیلی بابات نیاز به ازمایش هست؟ اگه بدونن مریضی نمیذارن بیمه تکمیلی بشی دوباره؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
بعد اگه از کار بیرون بری و دوباره بخوای بری زیر بیمه تکمیلی بابات نیاز به ازمایش هست؟ اگه بدونن مریض ...

سلام عزیزم، نه خیلی راحت دوباره میتونی برگردی تحت پوشش پدرت، حتی اگه خودتم بیمه برای سابقه کاراز نوع اختیاری رد کنی، باز میتونی تحت پوشش پدرت باشه، فقط با کپی و اصل شناسنامه و کارت ملی میری شعبه اصلی سازمان تامین اجتماعی، میگی میخوام برگردم به بیمه پدرم، بعد برای تکمیلی م که باید از صندوق بازنشستگی (اگه بازنشسته ن)یا محل کار ایشون اقدام کنی. 

سلام عزیزم، نه خیلی راحت دوباره میتونی برگردی تحت پوشش پدرت، حتی اگه خودتم بیمه برای سابقه کاراز نوع ...

سلام عزیزم 

مطمئنی کار به بیماری ندارن؟ از چندنفر شنیدم نمیذارن اگه بیماری بری زیر بیمه 

برای همین میترسم یوقت سرکارم بیمه بشم بعد بخوام برگزدم زیر بیمه بابام و مریض شده باشم نذارن

و این که اگه بابا موقع ای که من سرکاربیمم دوراز جون فوت کرده باشه چی بازم راحت میشه موقع ترک کار بیمشو گرفت؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
سلام عزیزم مطمئنی کار به بیماری ندارن؟ از چندنفر شنیدم نمیذارن اگه بیماری بری زیر بیمه برای همین میت ...

در مورد بیماری بعید بدونم، این شروط معمولا بیمه های خصوصی دارن نه پایه، ولی مطمئن نیستم

شما وقتی جایی شاغل نباشی یا باشی و بیمه نشده باشی میتونی از حقوق پدر در اون صورت استفاده کنی