اخ اخ نگو که منم پدرم دراومده از تهوع کی تموم بشه چارتالقمه غذا با ارامش بخوریم
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
ان شاء الله مثبت بشه حاملگی راحتی هم داشته باشه منکه مردم تا الان
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
اخ اخ نگو که منم پدرم دراومده از تهوع کی تموم بشه چارتالقمه غذا با ارامش بخوریم
انشالله تا یه ماه دیگه بهتر میشه .میدونی باید حجم غذا کم بخوریم خیلی سخته تهوعش
من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
انشالله تا یه ماه دیگه بهتر میشه .میدونی باید حجم غذا کم بخوریم خیلی سخته تهوعش
منکه غذاهای خودمم دوست ندارم خوشمزه هم درست میکنم اما از غذاهام بدم اومده باز خونه مامانم بهترم ..اصلا کلافه شدم ..میگن تا ماه چهارم هست تهوع ها
منکه غذاهای خودمم دوست ندارم خوشمزه هم درست میکنم اما از غذاهام بدم اومده باز خونه مامانم بهترم ..اص ...
خوشبحالت ک نزدیک مامانتی من مجبورم بخورم غذاهای خودمو.شهر غریبم
من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
من هیچی نمیتونم بخورم از خورد خوراک افتادم تازه ۵هفته ۴روژمه:/
وای تازه هر چی بری جلوتر بدترم میشه.توکل ب خدا.منم خیلی تهوع دارم مخصوصا چن روزه شدیدتر شده.۸هفته و۱روزم