2777
2789
چجوریه

بیشتر روی ذهن کار میکنه و یه جور روانشناسی لاغریه 

میتونی خلاصه کتابش رو از زیبا تن بخونی.

من خودم تا حالا باش کم کردم اما خب چون ادامه ندادم برگشتم سرجای اول.

ولی بین روش های که امتحان کردم بهترین روشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر روی ذهن کار میکنه و یه جور روانشناسی لاغریه  میتونی خلاصه کتابش رو از زیبا تن بخونی. من ...

من جلسات حال خوب میرم، شکرگذاری هم میگن بهش 

بعد اونجا ی خانوم بود اضافه وزن داش، استادمون بهش گف ی شیشه ترجیحا رنگ آبی برداری روش بنویسه خدایا شکرت با این شیشه آب ب سایز و وزن ایده آلم رسیدم. 

و با اون آب بخوره.. 

منم چن وقتیه این کار رو کردم شیشه آبی رنگ نداشتم ی بطری معمولی ورداشتم... 

همه میگن لاغر شدم خودمم حسش میکنم😉

نمیدونم روش شما هم همینه یانه... 

من جلسات حال خوب میرم، شکرگذاری هم میگن بهش  بعد اونجا ی خانوم بود اضافه وزن داش، استادمون بهش ...

چ جالب اتفاقا منم چند وقته که خودم دارم سعی میکنم شکرگزار باشم.

میشه بگی توی جلسات چیکار میکنید؟!

استارتر روزی صد الحمدالله بگو

شکر بزرگی به جا اوردی

نعمتت بیشتر میشه

وثواب وافر وبزرگی هم برای اخرتت میبری

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
چ جالب اتفاقا منم چند وقته که خودم دارم سعی میکنم شکرگزار باشم. میشه بگی توی جلسات چیکار میکنید؟!

خیلی عالیه. 

صب ب صب ک از خواب  بیدار میشیم 10 تا از نعمت هایی ک داریم رو مینویسیم و شکر میکنیم. 

خدایا شکرت بابت سلامتی پدر و مادرم 

خدایا شکرت بابت فرش زیر پام 

خدایا شکرت بابت سقف بالای سرم. 

و هرچیز دیگه میتونه باشه. تک تک. اعضاء بدنت.. 

درختا. جنگل. دریا. صحرا. 

شب موقع خواب وقتی گیج خوابی ذکر شادی آرامش میگیم. 

وصبح 20 دقیقه اول ک بیدار میشیم..