2777
2789
عنوان

ماشین یاطلا

100 بازدید | 15 پست

۱۰۰میلیون دارم باهاش طلابخرم یااینکه ماشینمونوعوض کنیم.پرایده شوهرم آژانس باهاش کارمیکنه.خودم میگم عوض کنیم یه پژو بخریم حداقل جایی میریم ماشین بهترداشته باشیم شوهرم میگه حیفه پژو توآژانس خراب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا بخر با حرف شوهرت موافقم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

منم پول داشتم دلم میخاس طلا بخرم ولی ماشین نداشتیم و ماشین خریدیم بنظرم ک دوراهی خیلی سختیه ولی الان راضیم چون واقعا ب ماشین احتیاج داشتیم ولی خداروشکر شما ماشین دارین اگه مدلش پایینه عوض کنین مدل بالاتر بگیرین بابقیشم یکم طلا بگیر

من خودم چون عاشق طلا هستم طلا می‌خریدم ولی فک کنم آدم عاقل ماشینش رو عوض می‌کنه 

اگر ماشین گرفتی بزن به نام خودت 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

اگه وسیله نداشتید میگفتم ماشین ولی حالا که وسیله داری،پس طلا،مطمینن چند سال دیگم بفروشی یه ماشین بهترز پژو مبتئنی بخری،انشالا تااون موفع کار خوبم پیدا کرده،ولی ماشین بخری،سرمایت به هدر رفته فقط

طلا بگیر با توجه ب شغل همسرتون

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

راستش صبر کن تا چند ماه دیگه ببین ماشین وضعش چی میشه به نظر من بزار تو صندوق سرمایه گزاری الان بورس خیلی افت کرده این صندوقها حتما امثال یه ۱۰۰درصد سود میدن یا می تونی سرچ کنی طرح ترنم باران یه شرکت بیمه هست اصل پولت رو تضمین می کنه و هرچی سود کردی 15درصد سود بهت میده من خودم شاید ماشینمون رو فروختیم یه ماشین پایین تر خریدیم همین کار رو کردم