2777
2789
عنوان

تو رو خدا به دادم برسین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 56 پست
وقتی اورژانس بیاد خودشون دارو میدن وتشخیص میدن که نیاز هست بستری بشه یانه اگه لازم بود بعدش بره خوا ...

معلومه خیلی بچه ای بزرگ که شد میفهمی 

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم
وقتی اورژانس بیاد خودشون دارو میدن وتشخیص میدن که نیاز هست بستری بشه یانه اگه لازم بود بعدش بره خوا ...

نه فقط توای تجربه کردی 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه خوش به حالت که فقط تو داری عشقو تجربه میکنی🤢

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
والا اخه.نه به داره نه به باره عشقمم عشقمممم🤣🤣 ۱۲ ساله شوهرمه هنوز اینجوری نگفتم عشقمممم😁😄😄

نبایدم بگی عشقم شوهرته عشقت که نیست

یه ازدواج‌سنتی کردین قرار نیس همه زن وشوهرا عاشق باشن والا تو نی نی سایت که همه از شوهراشون کتک میخورن بهشون خیانت میشه وکلا بدبختن

نبایدم بگی عشقم شوهرته عشقت که نیست یه ازدواج‌سنتی کردین قرار نیس همه زن وشوهرا عاشق باشن والا تو ن ...

آره همه عالم بدبختن فقط تو یکی خوشبختی .عزیزم معلومه خیلی بچه ای برو عروسکاتو جمع کن

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
نبایدم بگی عشقم شوهرته عشقت که نیست یه ازدواج‌سنتی کردین قرار نیس همه زن وشوهرا عاشق باشن والا تو ن ...

خانوم‌اینجورنگوسرت‌میادخدایی‌نکرده‌دل‌نشکن‌خیلیاباباعشق‌ازدواج‌کردن‌ولی....

مادر خانم سابق شوهرم کرونا داشت بنده خدا کسی و نداشت بخدا من و شوهرم عین پروانه دور سرش چرخیدیم با & ...

مرسی عزیزم بالاخره یکی پیدا شد کمک کنه

حتما‌بهش میگم فردا که رفت شیلد بزاره دوتا ماسکم بزنه

بازم ممنونم عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹

تو معلومه با عشق ازدواج کردی چون منو‌درک کردی

بقیه فقط عصبی شدن که ریشش معلومه کجاست

خانوم‌اینجورنگوسرت‌میادخدایی‌نکرده‌دل‌نشکن‌خیلیاباباعشق‌ازدواج‌کردن‌ولی....

عزیزم اینا هم دل منو‌شکستن من میخوام‌ازدواج کنم‌باهاش کلی رویا دارم برای ایندمون

بعد اومدن میگن دوست دخترشی هیچی نیستی براش

عزییم اینا هم دل منو‌شکستن من میخوام‌ازدواج کنم‌باهاش کلی رویا دارم برای ایندمون بعد اومدن میگن دوس ...

انشاءالله‌خوشبخت‌وعاقبت‌بخیربشی‌صلاحتومیخوام‌بهت‌اینوگفتم‌ازم‌ناراحت‌نشی

انشاءالله‌خوشبخت‌وعاقبت‌بخیربشی‌صلاحتومیخوام‌بهت‌اینوگفتم‌ازم‌ناراحت‌نشی

نه عزیزم ناراحت نشدم ممنونم 

منم بهش گفتم دوتا ماسک بزنه شیلدم بزاره خواهرشو ببره دکتر

انشالله که ازش نگیره