2777
2789
عنوان

خرید عروسی به صرف

114 بازدید | 4 پست

سلام دوستان ،من دوران نامزدیم داره تموم میشه و بعد از ماه صفر قصد دارم برم سر خونه زندگیم با یک جشن جم جور ،فکر خرید عروسی دیونه ام کرده ایا نیازه تمام لوازم خریداری بشه؟ هزینه ها خیلی بالاست😓😓😓

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆

اصلا خرید عروسی چیه؟ درک نمیکنم، مگه بعد از عروسی قراره قحطی بیاد؟

هر زمان چیزی لازم بود بخرید

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا خرید عروسی چیه؟ درک نمیکنم، مگه بعد از عروسی قراره قحطی بیاد؟ هر زمان چیزی لازم بود بخرید

واقعا حرفتون حقیقته اما با فرهنگ غلط و وجود اطرافیان ادم نمیدونه چیکار کنه ،خودم که اصلا اعتقادی ندارم به این چیزا  از طرفی ام هزینه ها بالاست و کلی خرج داریم نمیدونم چیکار کنم

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
واقعا حرفتون حقیقته اما با فرهنگ غلط و وجود اطرافیان ادم نمیدونه چیکار کنه ،خودم که اصلا اعتقادی ندا ...

برای مردم زندگی میکنی؟

برای خودت زندگی کن، خیلی قشنگ تره

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌