2777
2789
عنوان

علایم کرونای نوزاد

204 بازدید | 9 پست

پسرم ۳۲روزشه،روزی ۶_۷تا سرفه داره،وقتی شربت و دارو بهش میدم حس میکنم تو گلوش خلط داره،با فرد کرونا مثبت ۶روز پیش در ارتباط بودیم،بنظرتون کروناگرفته؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تب نداره فقط همین دو تا

من که دخترم پارسال کرونا گرفت تب داشت البته تو کرونا هندی تب خیلی کم هست اگه فقط سرفه هست امکان آلرژی هست ولی اگه به جز سرفه علاعم دیگه ایی هم داره امکان کروناست

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

علائم بچه ها معمولا تب یهویی 

استفراق و اسهال 

بی حالی و از اشتها بیوفتن

من دخترم دوسالشه تستش مثبت شد پسردایی یکساله‌مم مثبت بود 

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔

بررسی کن سریع 

ببرش دکتر ببینه

نمیخوام بخدا نگرانت کنم ولی کرونا خیلی خیلی زیاد شذا

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
من که دخترم پارسال کرونا گرفت تب داشت البته تو کرونا هندی تب خیلی کم هست اگه فقط سرفه هست امکان آلرژ ...

حس میکنم خلط داره،دیشب بردم دکتر معاینه کرد برا خلط دارو نداد فقط ویتامین داد گفت اینم مثل خودت باید ویتامین سی زینک د۳ بخوره ممکنه گرفتا باشه،حواسم نبود بپرسم خلط داره یا نه؟ولی با خودم میگم اگه داشت دارو میداد دیگ حتما