2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیسوادی 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
از بیسوادی نیس عزیزم مثلا من خودم کیبورد گوشیم کلماتو عوض میکنه بعضیا با عجله مینویسن ادعای باسوا ...

گاهی اینطور میشه .. اما اینکه بله رو بنویسیم بلع .. و از حروف به عنوان مخفف کلمات استفاده کنیم درست نیست .. من دیگه در مورد غلط املایی های فاحش و عجیب صحبت نمیکنم🌼

من از یا چیز دیگه اعصابم خورد میشه که توضیحش سخته🙂

آقا ممد من حرمت داره نه لذت👫😌❤❤❤❤❤❤شاید دیگه نتونم نظرات واقعیمو بهتون بگم...چون توسط خاله زهرام شناسایی شدم🙂بچه ها سلام گفتین به خاله زهرا؟🙂🖐🏻

ربطی ب سواد نداره من خودم خواب رو خاب مینویسم خواستمو خاستم مینویسم واس راحتی کی قراره نمره املا بده خودمم فوق لیسانسم 🤨😐

هرچی ادم غمگینه ریخته تونی نی سایت 😁😁ادم وقتی میاد غم وغصه ادمارو میبینه فقط ولی چیکارکنم کاربری قبلیموگفتم لغوکردن باز اومدم نتونستم دووم بیارم معتاد نی نی سایت شدم انگار 😅😅😅
از بیسوادی نیس عزیزم مثلا من خودم کیبورد گوشیم کلماتو عوض میکنه بعضیا با عجله مینویسن ادعای باسوا ...

نه منظورش اونا نیستن 

یه چند روز پیش تو یه تاپیکی بودم به جای سقط نوشته بود سغد

این دیگه اشتباه تایپی نیس 

حتی بر اساس اون چیزی که به زبون میاره هم ننوشته بود

اشکال از کیبورد و عجله باعث غلط املایی میشه اما وقتی جمله بندی غلطه دیگه ربطی به کیبورد نداره 

اگر خانمها اینقدر که واسه آرایش و... وقت میذارن 4تا کتاب میخوندن مشکل حل بود

بی سوادی نیست دیگه املای کلمات ساده ترین چیزه که حتی با دیپلمم هر کسی بلده .هر کس عجله ای تایپ کنه همین میشه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

خود شما خرد رو نوشتید خورد اولی با دومی کلا فرق داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ