2777
2789

از چهارشنبه پیش پسر دو سالم آبریزش و گرفتگی بینی پیدا کرد بعدش هم پسر پنج سالم هر دو آبریزش بینی داشتن و عطسه و گلو درد حدود دو روز هم یکی دو درجه تب داشتن و الانم تک و توک سرفه میکنن هنوز ولی خودمو همسرم مشکلی نداشتیم ولی از همون هفته برای اینکه مشکوک به کرونا بودن قرنطینه کردیم برای احتیاط به جز همسرم که میره سر کار حالا باید نهایتا تا دو هفته دیگه واکسن بزنم نمیدونم با اینکه هیچ علامتی ندارم ممکنه کرونا داشته باشم و مشکلی باشه برای واکسن زدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اسمم رو دیروز رد کردن گفتن نهایتا تا دو هفته دیگه تو تاریخی گه مشخص میکنن باید بریم برای تزریق

تا دو هفته دیکه رعایت کنید بعدم میزنی خیالت راحت میشه

ولی بگیری هم نمیمیری😁من هفتاد ساله دیدم با درگیری ۵۰ درصد ریه سالم‌ مونده

فکر میکنم حتی اگر کرونا داشته باشین تا دو هفته آینده مشکلی نداره تازه نهایت چند روز هم دیرتر بزنین

آخه خودشون روز و تاریخ رو مشخص میکنن امیدوارم زودتر نشه که اگر مریضم مشخص بشه

اتفاقا تو پیج دکتر فرساد همین موضوع کاملا توضیح داده شده فوق تخصص جراحی ریه هستن .والا جاریم و برادر ...

میشه خلاصشو بگی عزیزم یعنی مشکلی نداره اگر مبتلا باشم و اینکه ممکنه مبتلا باشم هیچی هیچی علائم نداشته باشم

چقدر خوب بنظرم کمی صبر کن

آخه خودشون تاریخ و ساعت میدن گفتن حتما باید سر زمان بندی که میدن بریم موندم اصلا میشه مبتلا باشم بعد هیچ گونه علائمی نداشته باشم حتی یکم خستگی یا عطسه یا هرچی