2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که بارداره واسش واکسن نمیزنن گل

اصلا چرا تو این حامله میشن

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

تو بارداری ممنوعه.

فقط خانمی که دوز اول آسترازنکا را زده باشه و بعد حامله بشه، میتونه دوز دوم را بعد از ۱۲ هفته بزنه، میتونه هم صبر کنه بعد از زایمان بزنه.

در موارد بیماریهای خاص هم باید کمیته پزشکی تشکیل بشه، اگه فوایدش بیشتر از ضررهاش بود میتونه با تایید کمیته پزشکی آسترازنکا بزنه. 

تو بارداری ممنوعه. فقط خانمی که دوز اول آسترازنکا را زده باشه و بعد حامله بشه، میتونه دوز دوم را بع ...

من باردارم، ام اس هم دارم دکترم گفت بعد زایمان بزن. واکسن های توی ایران هیچ کدوم مناسب دوران بارداری نیستن

خدایا سپاسگزارم

من از دکترم پرسیدم‌ گفت اشکالی نداره بزن، من اوایل بارداریم هست اگه نگم متوجه نمیشن، از طرفی هم میترسم چون مدرسه ها رو میخوان حضوری برگزار کنند میترسم کرونا بگیرم، ولی خوب استرس زدنش رو هم دارم

من باردارم، ام اس هم دارم دکترم گفت بعد زایمان بزن. واکسن های توی ایران هیچ کدوم مناسب دوران بارداری ...

اونی که من گفتم طبق پروتکل هستش. 

بیماری خاص منظور کسی هست که اگه بگیره احتمال مرگش بالاست که اینو کمیته پزشکی تشخیص می‌دهد

در مورد شما حرف پزشکتون درسته.

اصلا چرا تو این حامله میشن

این حرف عجیب رو دیدم خیلیا میزنن که چرا تو کرونا حامله میشن.اولا مگه شما میدونی چندسال دیگه این کرونا هست که حامله نشن؟درثانی کسی که سالهاست تحت درمان و اقدامه حالا بخاطر کرونا پروسه درمانش رو متوقف کنه و تمام هزینه و عمر و زحمتی که کشیده هدر بشه؟ثالثا یکی که سنش بالاست و نزدیک چهله تا کی میتونه بارداری رو به تعویق بندازه؟

شما احتمالا فقط یه مدل بارداری تو ذهنت داری اونم برای تازه عروس بیست سالست که ده سال دیگه هم وقت داره برای همه براساس اون نسخه میپیچی

اونی که من گفتم طبق پروتکل هستش.  بیماری خاص منظور کسی هست که اگه بگیره احتمال مرگش بالاست که ...

ام اس هم بیماری خاص هست. من اول اردیبهشت نوبت واکسن م شد که بخاطر بارداری نزدم فعلا

خدایا سپاسگزارم
این حرف عجیب رو دیدم خیلیا میزنن که چرا تو کرونا حامله میشن.اولا مگه شما میدونی چندسال دیگه این کرون ...

عزیزم هر سنی هر مدلی قابل پذیرش نیس ابلهانه ابلهانه همین دسته از آدما پدر کادر درمانو درمیارن 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم