2777
2789

یه حالتی هست که از روش میشه تشخیص داد جنسیت رو اینکه صاف جلو آینه وایمیسی یه خط مث پرانتز بالا پا پایین گردی نافه مثل ن اگر مثل ن بود بچه پسر اگر هم مثل ن ی سروته باشه بچه دختره 

من کل علائمم پسر نشون میداد این روش دختر نشون داد و درست بود

یه حالتی هست که از روش میشه تشخیص داد جنسیت رو اینکه صاف جلو آینه وایمیسی یه خط مث پرانتز بالا پا پا ...

چ جالب برم من ببینم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم بالای نافم کشیده شده و انگار گود شده شما انومالی رفتی؟

آره عزیزم 22 هفته هستم تقریبا 

تو ان تی احتمال دختر داد اما گفت معلوم نیست نری وسایل بخری بگی جنسیت بهم گفتن اما علائمم کلا پسر نشون میداد تا تو آنومالی تایید کرد که دخمله

فک کنم پسره عزیزم حالت ن رو پایین داری بالای نافت خط صافه

چه جالب 

حالا هفته ی دیگه انومالی دارم

شما تست بو علی ک باحلقه رو شکمه انجام ندادی؟من گرفتم و دایره دایره چرخید و گفتن ینی پسر

ب سلامتی دنیا بیاد عزیزم گلم اوایل بارداری کف پاهات خشک و داغ نمیشد؟

نه پاهام سرد بود اما پوستم خشک میشد اصلا جوش نزدم جوشایی مه داشتم هم از بین رفت لبام ترک میخوره همش سینه راست بزرگتر و رنگ تیره شده رشد سریع موهای پا جوش شیرین کف نکرد