2777
2789
عنوان

کرجی های عزیز ی لحظه بیاین لطفا

3709 بازدید | 69 پست

میخوام برای مشکل بارداریم کلا پیش ی دکتر برم...بین دکتر سیده رقیه میر مجیدی و معصومه رشمه کریم کدوم رو پیشنهاد میکنید؟کدوم بهترن من موندم کدوم رو برم میگن دوتاشونم خوبه...ممنون میشم راهنماییم کنید چون من ی ساله اومدم کرج جایی رو بلد نیستم این دونفرم از گوگل سرچ کردم پیداشون کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشناسمشون

من پیش میرمجیدی سه روز پیش رفتم خداییش خوب بود ی ساله میرم دکتر این کلا مشکلاتمو دراورد

ولی دیروز دیدم رشمه کریم هزاروخورده ای لایک خورده میرمجیدی 700تا گفتم ببینم کسی میشناستشون اگر رشمه کریم بهتره برم پیش اون

دکتر محتسبی کارشون عالیه

مرد هستن

دکتر هدایتی هم تعریفشو شنیدم

خودم ۲جلسهپیش محتسبی رفتمو میخوام ادامه بدم

که عشـــق از پــیله هـای مرده هــم پروانــه میسـازد🤍✨🌿
دکتر محتسبی کارشون عالیه مرد هستن دکتر هدایتی هم تعریفشو شنیدم خودم ۲جلسهپیش محتسبی رفتمو میخوام ...

منم خیلی دوست داشتم پیش محتسبی برم منتها نمیدونم وقت گرفتنش چه جوره یکی میگه باید 6صبح کاغذ بچسبونی دم درش بهت زنگ میزنن منم ک شوهرم همش سرکاره اینجارو هم اصلا بلد نیستم نمیدونستم چه جور باید برم پیششون

منم خیلی دوست داشتم پیش محتسبی برم منتها نمیدونم وقت گرفتنش چه جوره یکی میگه باید 6صبح کاغذ بچسبونی ...

سرچ کن شماره مطبشو پیدا میکنی زنگ بزن بهت وقت میده ولی خیلی اِشغاله باید پشت سرهم بگیری شمارشو.

مطبشم ۴راه طالقانیه

سرچ کن شماره مطبشو پیدا میکنی زنگ بزن بهت وقت میده ولی خیلی اِشغاله باید پشت سرهم بگیری شمارشو. مطب ...

تلفنی میگن ی ماه دیگه نوبت میده

حضوری میگن همون روز نوبت میده

من کامل تحقیق کردم دکتره فوق العاده خوبی هست

ولی باز بعدازظهر زنگ میزنم ببینم ب من چی میگه شاید شانس اوردم زود نوبت داد

تلفنی میگن ی ماه دیگه نوبت میده حضوری میگن همون روز نوبت میده من کامل تحقیق کردم دکتره فوق العاده ...

بله دیر نوبت میدن حضوری هم اطلاع ندارم که هنوز نوبت میدن یا نه