2777
2789
عنوان

بارداری با امپول hmg وhcg

72 بازدید | 7 پست

سلام ابجی خانوما من ۲۳ تیر پریود شدم از شب سوم تا شب نهم قرص خوردم از شب هفتم تا نهم علاوه برقرص امپول hmg زدم بعد نزدیکی داشتم صبحش دوتا امپول hcgزدم و از فرداش تا ۳ شب نزدیکی داشتم از امپول hcg   نه روز و از امپول hmg دوازده روز میگذره بی بی زدم ی هاله انداخت بنظرتون باردارم یا مثبت کاذبه؟

عزیز یه ذره زود بی بی چک زدی بخاطر آمپول اچ سی جی ممکنه مثبت کاذب نشون بده بذار ۱۴ روز از آمپول بگذره ان شاالله هر چی خیر باشه برات رقم خورده  😉

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!

عزیزم اصلا بی بی چک نزن من همین روند درمان رو داشتم ماه قبل همش بی بی زدم تا ۱۹ روز بعد امپول بی بی مثبت ولی روز ۲۰ پریود شدم اما اما این ماه بعد امپول اصلا بی بی نزدم تا استرس نگیرم تا روز ۱۶ بعد امپول ازمایش بتا دادم مثبت شد 

بی بی چک بعد امپول یا دلخوشی الکی میده یا ادم باردار شده ولی نشون نمیده استرس میگیری برای لانه گزینی ضرر داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه گلم برام دعا کن

عزیزم انشاالله که برات گرفته من روز ۱۵ بعد امپول بدجور زیر دلم تیر می کشید روزی که باید پریود می شدم چنتا لک هم دیدم ولی خداروشکر مثبت شد ولی الان پنج هفته هستم بکم باز لک دیدم خدا کنه مهم نباشه