2777
2789

سلام دوساله میخام برم تهران دوستمو ببینم شوهرم نمیزاره خیلی گند اخلاق بهش میگم خودت ببرم یه شب بمونم برگردیم میگه نه حالا بهش گفتم نبریم خودم میرم تنها ولی عمرا بزاره برم چکار کنم برم هرکاری میخاد بکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال دوست و رفیق بابا. ادم از همین دوستاس که ضربه میخوره . دوستتون اگه خیلی مشتاقه بیاد شما رو ببینه . شما برای چی توی خونت انقدر دلخوری میندازی. ارزششو نداره  .ضمناً هیچ وقت تنهایی شهری نرو. بزار همسرت همیشه جایی ببرتتت و بیارتت.اینجوری فک کنم نازش هم بیشتره  

بیخیال دوست و رفیق بابا. ادم از همین دوستاس که ضربه میخوره . دوستتون اگه خیلی مشتاقه بیاد شما رو ببی ...

مثل خاهرمه دوسش دارم خب منم تو زندگی حقی دارم دلم میخاد یه روز برم پیش دوستم نمیدونم چرا محدودم میکنه