2777
2789
عنوان

پیوند کلیه

1828 بازدید | 28 پست

کسی از اطرافیانتون پیوند کلیه انجام داده..تورابیاین کمی برام توضیح بدین چطوری درمانش دوره نقاهتش..برادرجوانم پیوند براش نوشتن

اللهم عجل لولیک فرج 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله از آشناها دیدم پیوند زدن

ب این صورت که با تزریق دارو سیستم ایمنی فرد رو ضعیف نگه میدارن که عضو پیوند شده به عنوان عامل بیگانه به حساب نیاد و سیستم ایمنی بهش حمله نکنه و پسش نزنه

پس باید توی یه مکان کاااااملا ایزوله باشه به دور از ارتباط با هیچ فردی

اگه می تونید بعد پیوند براش خونه جدا اجاره کنید و یه نفر ک مراقب باشه و هیچ جا نرم

با سرویس جدا لوازم شخصی جدا

ان شاءالله ک خدا سلامتی بده به برادرتون

بله از آشناها دیدم پیوند زدن ب این صورت که با تزریق دارو سیستم ایمنی فرد رو ضعیف نگه میدارن که عضو ...

ممنونم از دعای خیرت...الان اون اشنای شما در سلامت کامله انشالله؟؟

اللهم عجل لولیک فرج 
مرسی از دعای خیرت..توراخدا براش کن روحیه اش کامل باخته...جواب دعای خیرتو از حضرت عباس میگیری

خواهش میکنم،چراروحیه شوباخته خدا بهش کمک میکنه خوب میشه برادرمن دورازجون برادرت شکمش پرازسرطان بدخیم بود روحیه شوازدست نداد الان الحمدالله خوب شده،ایشالله بزودی برادرت خوب  میشه،به خداتوکل کن ،ایشالله بزودی خوب میشه 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌹🌹🌹

تهش میرسه به خدا🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ممنونم از دعای خیرت...الان اون اشنای شما در سلامت کامله انشالله؟؟

بله خدا رو شکر خوب هستن

شما هم زیاد مراقبت کنید ان شاءالله مشکلی پیش نمیاد

یعنی نباید حتی سرما بخورن

وسیله که براشون میگیرین یه دور خودتون ضد عفونی کنید و بشورید ببرید پیش پرستار یا مراقبش یه دور هم اون ضد عفونی کنه

خواهش میکنم،چراروحیه شوباخته خدا بهش کمک میکنه خوب میشه برادرمن دورازجون برادرت شکمش پرازسرطان بدخیم ...

خدا بحق امام حسین برادرتو شفای کامل بده...رحمش به برادر منم بیاد..ترسوه وبی روحیه هرچی میگیم فایده نداره...

اللهم عجل لولیک فرج