2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخاطر فاصله بین دندونام  انجام دادم ۸ واحد رنگ طبیعی دندون خیییلی راضیم همیشه میگم کاش زودتر اینکارو میکردم 

البته اگه الان برگردم عقب کامپوزیت رنگ سفید (نه ازاین گچیا ها) میزنم 

چرا میخوای کامپوزیت کنی اصلاح طرح دخدون داری با فقط رنگ 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
من بخاطر فاصله بین دندونام  انجام دادم ۸ واحد رنگ طبیعی دندون خیییلی راضیم همیشه میگم کاش ...

دندونام دوتاش نامرتب فک پایین خوبه وبتونملبخندی زیبا داشته باشم

helooo  
دندونام دوتاش نامرتب فک پایین خوبه وبتونملبخندی زیبا داشته باشم

نامرتبو اگه کجیش زیاد باشه ارتودنسی مگه نمیکنن؟ 

اگه اهل مراقبت از دندون هستی(نخ دندون/مسواک همیشگی /گاز نزدن بلال و ته دیگ و اینا با دندونای جلو واینا ) انجام بده البته طبق نظر پزشکتت 

حتما هم یه جای خوب برو که جنس موادی که کارمیذارن با کیفیت باشه اگه موادش بد باشه زود رنگ میگیره یا ممکنه لب پر شه رنگ سفید گچی هم نذار سفید طبیعی بذار حالا رنگ بندیشو نشونت میدن 

خلاصه تحقیق  کن تهش فکر نمیکنم پشیمون شی من که عین دیوونه ها اوایل همش جلو اینه لبخند میزدم 😂 😂 

چقدر شد هزینه ۸واحد چه جنسی وایت راضی هستی از دکترت?

اره راضیم من سال ۹۸ انجام دادم (دلار اون موقع ۴ تومن بود🤦🏻‍♀️)

فکر میکنم ۴/۵ شد ولی خوب مال من فقط ۸ واحد بود شما اگ بخوای کل خط لبخندو بزنی بیشتر میشه تعدادش وقیمتشم که حیلی بالا رفته الان 

اسم جنس اینارو نمیدونم والا من مامانم فقط ۵۰۰ بار تاکید کرد که بهترین جنسو بذاره خدایی هم خوبه