2777
2789
عنوان

خانما تو رو خدا بیاین به کمکتون احتیاج دارم توروخدا بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 36 پست
ینی اگ ابروتو برداری دیگ جاش درنمیاد؟؟ چجوری برمیداری مگه؟

ن اشتباهی دم یکیشو با موچین برداشتم دیگ در نیومد بجاش از بالای اون قسمت مو در اومد و ابرومو کلا کشیده کرد و به سمت بالابرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اشتباهی دم یکیشو با موچین برداشتم دیگ در نیومد بجاش از بالای اون قسمت مو در اومد و ابرومو کلا کشید ...

ببین بیا ابروهاتو قرینه کن اگ میتونی ولی با موچین اصلا برندار. همیشه تیغ بزن ک باز دربیاد. موچین پیازشو ضعیف میکنه برا همین درنمیاد

اگرم نمیتونی خودت برو پیش ارایشگر ک قرینه کنه ولی بهش بگو تیغ بزنه اونم

پاک نمیشه بری حموم؟ بخدا دیگ بریدم نمیتونم حتی یه عکس از خودم بگیرم

ای بابا ی کوچولو ابروعه دیگ مادر

برو خداروشکر کن بابت بقیه زیباییهایی ک داری انقدر نگرانش نشو، چیزی نیست ک درست میشه💖

ببین بیا ابروهاتو قرینه کن اگ میتونی ولی با موچین اصلا برندار. همیشه تیغ بزن ک باز دربیاد. موچین پیا ...

میترسم تیغ بزنه باز یه مدل دیگه در بیاد 

اصلا ابروهام قرینه نیست دیگه خسته شدم

ای بابا ی کوپولو ابروعه دیگ مادر برو خداروشکر کن بابت بقیه زیباییهایی ک داری انقدر نگرانش نشو، چیزی ...

اخه قیافمو ببینین قرینه نیست انگا یه طرف صورتم بالاست یه طرف پایین بخدا بد دردیه

میترسم تیغ بزنه باز یه مدل دیگه در بیاد  اصلا ابروهام قرینه نیست دیگه خسته شدم

ابروها منم قرینه نیست. ابروهای ۸۰ درصد دحترا قرینع نیست 

این دفعه ب قیافه همه دقت کن، حتی بازیگرا ک کلی پول خرج میکنن برا چهرشون. منم ی مدت مث تو خیییلی حساس بودم و ی عالمه سرچ کردم چی کار کنم صورتم قرینه شه ولی ی جایی اتفاقی خوندم قرینه نبودن اجزای صورت یکی از عوامل جذابیته برا خانوما. شاید ب نظر خودمون خیلی بد بیاد ولی گویا ب نظر بقیه اینجوری نیس

اینارو گفتم ک هر چیزیو ب فال نیک بگیری، فکر نکنی خالا ابروم تهش درنمیاد دیگ بیچاره شدم رفت😅💖🤗

ابروها منم قرینه نیست. ابروهای ۸۰ درصد دحترا قرینع نیست  این دفعه ب قیافه همه دقت کن، حتی بازی ...

مرسی واقعا اصلا روحیه ندارم شب و روزم شده گریه هی با خودم صد جور فکر میکنم ک چیکا کنم که مثل هم شن خیلی بد شدم عکسم نمیتونم بگیرم تو عکس هم تابلوعه

مرسی واقعا اصلا روحیه ندارم شب و روزم شده گریه هی با خودم صد جور فکر میکنم ک چیکا کنم که مثل هم شن خ ...

نه باباااا گریههه؟؟؟😲

گریه کنی کل صورتت مث ابروت میشه ها از من گفتن بود. ناراحتی بیشترین تاثیرو رو چهره داره. ی مدتم عکس نگیر یا خواستی عکس بگیری اون ته ابروتو مداد بکش ک پر شه

یا کلا برو بردار مدلشو عوض کن ک قرینه شه😘